ΠΑΟΚ: Γη και ύδωρ στον Βιερίνια – Μικρό καλάθι για Ρικάρντο Κόστα

Επίσημη πρόταση έχει καταθέσει στον Πορτογάλο άσο η διοίκηση του «Δικεφάλου» του Βορρά – Διαβεβαιώσεις από τον Ρικάρντο Κόστα για αίσιο τέλος στη μεταγραφή του

Αποφασισμένοι να ενισχύσουν αισθητά το υπάρχον ρόστερ του ΠΑΟΚ τόσο στην παρούσα μεταγραφική περίοδο όσο και στην περίοδο του καλοκαιριού.

Όπως γράφει η SportDay, οι Θεσσαλονικείς ήρθαν σε επαφή με την πλευρά του Αντελίνο Βιεϊρίνια που μένει ελεύθερος από την Βόλφσμπουργκ για συνεργασία από το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι διατεθειμένος να δώσει μέχρι και 2 εκατ. ευρώ στον διεθνή άσο για να επιστρέψει στην Ελλάδα και να φορέσει ξανά την ασπρόμαυρη φανέλα.

Ο Βιεϊρίνια ψάχθηκε για ομάδα στο εξωτερικό, αλλά από τη στιγμή που δεν βρίσκει σύλλογο που να πληροί καλύπτει τις φιλοδοξίες του όλα δείχνουν ότι θα παίξει ξανά στην Τούμπα.

Μικρό καλάθι για Ρικάρντο Κόστα

Την εξασφάλιση της ελευθέρας του Ρικάρντο Κόστα από την Αλ Σαλίγια περιμένουν στον ΠΑΟΚ, με τον παίκτη να διαβεβαιώνει την ομάδα, όμως να κρατούν μικρό καλάθι στη Θεσσαλονίκη.

Ο Πορτογάλος άσος, σε κάθε επικοινωνία που έχει με τους ανθρώπους του «δικεφάλου του βορρά», τούς τονίζει ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, ωστόσο, οι άνθρωποι του συλλόγου δεν θέλουν να θεωρήσουν τίποτα δεδομένο αν δεν φτάσει στα χέρια τους το χαρτί που να λέει ότι ο παίκτης έμεινε ελεύθερος από την Αλ Σαλίγια.

Exit mobile version