ΑΟ Λουτρακίου: Έκλεισε Ντερτιλή

Ο ΑΟ Λουτρακίου ολοκλήρωσε μια ακόμα μεταγραφή, εντάσσοντας στο δυναμικό του τον Αλέξανδρο Ντερτιλή.

Πρόκειται για 22χρονο αμυντικό, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του διαθέτει την εμπειρία που χρειάζεται για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ντερτιλής στο παρελθόν έχει αγωνισθεί με την Κ20 του Αστέρα Τρίπολης, την Κόρινθο, του Πέλοπα Κιάτου, ενώ μέχρι πριν λίγες ημέρες έπαιζε στον Ατρόμητο Χιλιομοδίου.

Διαβάστε επίσης, τις δηλώσεις του αντιπροέδρου του Λουτρακίου, Ηλία Κουλουμέντα, μετά τη συμφωνία με τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή: «Καλωσορίζουμε τον Αλέξανδρο στην οικογένεια μας, άλλον ένα νεαρό και ταλαντούχο ποδοσφαιριστή από την περιοχή μας. Παρακολουθούμε από κοντά το Κορινθιακό ποδόσφαιρο και θέλουμε ο Α.Ο Λουτράκι να αποτελεί ένα μόνιμο πόλο έλξης, έναν στόχο για όλους τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της Κορινθίας που έχουν όρεξη για δουλειά και προσωπικές φιλοδοξίες».

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Α.Ο Λουτράκι ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Ντερτιλή.

Ο 22χρονος Κορίνθιος αμυντικός (γενν. 20/4/1993) έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Κόρινθο 2006 και στον Ηρακλή Λεχαίου.
Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ομάδα Κ20 του Αστέρα Τρίπολης πριν επιστρέψει στον Π.Α.Σ Κόρινθος με τα χρώματα του οποίου αγωνίστηκε για μια χρονιά στη Δ’ Εθνική και δύο σεζόν στη Γ’ Εθνική.
Έχει αγωνιστεί επίσης στον Πέλοπα Κιάτου (Δ’ Εθνική).

Τη φετινή περίοδο ανήκε στο δυναμικό του Ατρόμητου Χιλιομοδίου (Α1 Κορινθίας)».

Exit mobile version