Γιούχτας: Η έλευση Κοτζαμάνη φέρνει εξελίξεις

Ήρεμα κυλούν οι ημέρες στον Γιούχτα, παρ’ότι στις Αρχάνες έχουν αρκετά ανοιχτά μέτωπα.

Ο ισχυρός άνδρας των Αρχανών, Στράτος Κοτζαμάνης που έχει επωμιστεί τις μεγαλύτερες ευθύνες του σωματείου μετά την παραίτηση του Μπουνάκη από την προεδρία δεν επέστρεψε από την πρωτεύουσα μετά το παιχνίδι με την Ραφήνα γι’αυτό και δεν σημειώθηκε καμία εξέλιξη. Ο Στράτος Κοτζαμάνης, λόγω προσωπικού θέματος παρέμεινε στην Αθήνα και αναμένεται εντός της ημέρας(22/1) να επιστρέψει στο Ηράκλειο και να δρομολογήσει τις εξελίξεις.

Στον Γιούχτα αναζητούν ακόμα τον αντικαταστάτη του Γιώργου Βλαστού έχοντας όμως και την επιλογή του Άγγελου Κασσωτάκη ο οποίος θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία αλλά θα πλαισιωθεί από έναν γυμναστή-προπονητή, οι επαφές το προηγούμενο διάστημα ήταν αρκετές και καθημερινές χωρίς καμία περίπτωση να προχωρήσει για διάφορους λόγους.

Πλέον στον Γιούχτα έχουν στρέψει την προσοχή τους σε έναν προπονητή που εργαζόταν πέρυσι και φέτος σε ομάδα Γ” Εθνικής όμως πλέον έχει λύσει την συνεργασία του και παραμένει «άνεργος» ενώ η επιστροφή Κοτζαμάνη στο Ηράκλειο ίσως «τρέξει» και τις εξελίξεις.

Ανοιχτά είναι τα μέτωπα στον Γιούχτα και στο μεταγραφικό πλάνο, η ομάδα δείχνει ότι χρειάζεται ενίσχυση όμως μέχρι σήμερα έχει γίνει μόνο μία προσθήκη αυτή του Καφετζόπουλου με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ίσως αποκτηθούν ακόμα 2 ή 3 ποδοσφαιριστές τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: grandsport.gr

Exit mobile version