Έτσι θα… ΠΑΣ στους «8»

Ένα εύκολο έργο είχε σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς επικράτησε 2-1 του ΑΟ Χανιά στα Περιβόλια και μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» απέδειξε πως δίκαια είχε το ρόλο του φαβορί και πλέον βρίσκεται με το ένα πόδι στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Απεναντίας οι φιλοξενούμενοι δεν εκμεταλλεύτηκαν, όπως είθισται, την έδρα τους και μοιραία τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά για αυτούς στον επαναλληπτικό στους Ζωσιμάδες σε μια εβδομάδα.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 37′, όταν ο Ναδάλες σέντραρε προς τα αριστερά με τον Κρητικό να βρίσκει την μπάλα και με κοντινό πλασέ να σημειώνει το 1-0. Καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη είχαν την απόλυτη υπεροχή και στο 65ο λεπτό βρήκαν για δεύτερη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα, χάρη στον Ακόστα, ενώ να σημειωθεί ότι λίγο πριν είχε προηγηθεί δοκάρι του Γιάκου. Το γκολ της τιμής που δίνει μερικές ελπίδες στον ΑΟ Χανιά για τη ρεβάνς, σημείωσε ο Σουκιάς στο 89, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Οι συνθέσεις:

AO XANIA (Mάρκος Στεφανίδης): Σικαλιάς, Ανδρέου, Γκότοβος (46′ Κοντέων), Γανωτής, Γκούμας, Οικονομόπουλος (34′ Πάγκαλος), Καραγιάννης (58′ Σούκιας), Εσόνο, Σιλιγαρδάκης, Μαρτσάκης, Ευαγγέλου

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Σωτηρίου, Μιχαήλ, Φονσί, Στρούνα, Σκόνδρας, Ακόστα (73′ Μανιάς), Αυγενικού, Γιάκος, Ηλιάδης, Κρητικός (65′ Τσουκαλάς), Σαπαλίδης (80′ Ντάσιος)

Exit mobile version