Δόξα Ν. Μανωλάδας: Στροφή στο μέλλον – Πήρε τον Παναγιώτη Τριανταφύλλη

Έναν από τους πλέον φερέλπιδες Ηλείους ποδοσφαιριστές ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της η Δόξα Νέας Μανωλάδας, καθώς απέκτησε από τον Αστέρα Τρίπολης με τη μορφή δανεισμού τον 18χρονο μεσοεπιθετικό, Παναγιώτη Τριανταφύλλη.

Ο Παναγιώτης Τριανταφύλλης είναι γεννημένος στις 26-07-1996 και αγωνίζεται στην επίθεση κι αναμένεται να προσφέρει λύσεις στη Δόξα. Ο νεαρός επιθετικός κατάγεται από τον Πύργο και εδώ και 4 χρόνια περίπου είναι κάτοικος Τρίπολης για λογαριασμό του Αστέρα. Με την φανέλα των Αρκάδων αγωνίστηκε στην Κ-17 και οι πολύ καλές του εμφανίσεις αλλά και η επαφή που είχε με τα δίχτυα τον προώθησαν στην Κ-20. Επίσης το καλοκαίρι ακολούθησε την πρώτη ομάδα στην προετοιμασία της και αγωνίστηκε σε κάποια φιλικά παιχνίδια.

Η ομάδα της Τρίπολης τον παραχώρησε, όπως προαναφέραμε, με τη μορφή δανεισμού, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Μάλιστα ο ταλαντούχος Πυργιώτης είχε αποτελέσει «μήλον της έριδος» και για άλλες ομάδες, καθώς αρκετές εκδήλωσαν ενδιαφέρον να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο Μίλτος Γκόφας, λοιπόν, θα έχει μία ακόμη επιλογή στη «γραμμή κρούσης» κι εντός των ημερών αναμένεται να ολοκληρωθούν και κάποιες άλλες μεταγραφικές κινήσεις.

Exit mobile version