«Αφεντικά» τα… Χανιά στην Κρήτη

Σε ένα κάκιστο παιχνίδι τα Χανιά κέρδισαν εκτός έδρας στο Ρέθυμνο την Επισκοπή με 1-0. Το παιχνίδι ήταν κακό χωρίς θέαμα, με ελάχιστες ευκαιρίες από τις δύο ομάδες. 

Για τα Χανιά αυτή η νίκη είναι σημαντική για την συνέχεια, νίκη για playoff. Τα Χανιά, διανύουν περίοδο φόρμας και φαίνεται από τον βαθμολογικό πίνακα, καθώς βρίσκονται στην 3η θέση.

Αντίθετα οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση και αν θέλουν να παραμείνουν στην κατηγορία, θα πρέπει γρήγορα να συνέλθουν .

Φτωχό το πρώτο ημίχρονο. Οι δύο ομάδες κακοποίησαν τον ποδόσφαιρο. Καμιά ευκαιρία στις εστίες, με αποτέλεσμα, οι τερματοφύλακες να είναι θεατές του αγώνα. Παιχνίδι κέντρου, με αλλεπάλληλα λάθη, από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Ανέβηκαν στο δεύτερο

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετά καλύτερο. Οι δύο ομάδες, μπήκαν με όρεξη στον αγωνιστικό χώρο και «ξύπνησαν» όσους βρέθηκαν στο γήπεδο του Γάλλου. Η Επισκοπή εμφανίστηκε καλύτερη στα πρώτα λεπτά με τον Δρακάκη, στο 48 να χάνει ανεπανάληπτη ευκαιρία. Βρέθηκε σε θέση τετ τα τετ, αλλά τον κέρδισε ο Σικαλιάς.

Ο Μαραθιανός, στο 80”αφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες, καθώς δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Είναι το τρίτο φετινό παιχνίδι που άφησε την ομάδα με δέκα παίκτες.

Η λύτρωση για τα Χανιά ήρθε στο 83′. Ο Μαρτσάκης, με υπέροχη προσωπική ενέργεια, μπήκε στην περιοχή, άδειασε όλη την αντίπαλη άμυνα και με πλασέ έκανε το 1-0.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, οι γηπεδούχοι, απείλησαν με ισοφάριση. Εξαιρετικό φάουλ του Δελήμπαση και εξαιρετική επέμβαση του Σικαλιά, που έσωσε την εστία του.

Οι συνθέσεις:

Επισκοπή: Γουναρίδης, Μανουσάκης, Βουρβαχάκης, Μποτωνάκης, Λάμπρου, Μαραθιανός, Βιτώρος (60′ Βιγιαφάνε), Δελήμπασης, Ράντοβιτς (46′ Δρακάκης), Δουμάνης, Νικόλτσης.

Α.Ο.Χανιά: Σικαλιάς, Παγώνης, Γκότοβος, Μανωλάς, Κοντέων, Σιλιγαρδάκης, Γκούμας(63′ Μαρτσάκης), Οικονομόπουλος (69′ Ευαγγέλου), Πάγκαλος, Καραγιάννης, Κρητικός (85′ Εσόνο).

Exit mobile version