Θέλουν Οφρυδόπουλο στον Άρη!

Τον παλιό του παίκτη στον Αστέρα Τρίπολης και μέχρι πριν λίγο καιρό προπονητή στον Άλιμο, ζήτησε για βοηθό του ο προπονητής του Άρη, Πάουλο Κάμπος. Η… 11άδα για Καβάλα.

Στην πρόσφατη συνάντηση που έκανε ο Πάουλο Κάμπος με τον Δημήτρη Καλαιτζίδη κουβεντιάζοντας ζητήματα που σχετίζονται και με την λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος, ζήτησε να έχει στο πλευρό του και έναν ακόμη συνεργάτη που θα έχει τα καθήκοντα του βοηθού του. Πρότεινε μάλιστα και κάποιον συγκεκριμένα για τη θέση αυτή που δεν είναι άλλος από τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο.

Τον παλιό αμυντικό του Ιωνικού κατά κύριο λόγο, τον είχε παίκτη ο Κάμπρος στον Αστέρα Τρίπολης τη χρονιά που ανέβηκε από την Β΄ Εθνική στη Σούπερ Λιγκ καθώς και στην πρώτη σεζόν των Αρκάδων στην μεγάλη κατηγορία. Οι δυο άνδρες διατήρησαν επαφή όλα αυτά τα χρόνια και ο Κάμπος εκτιμά ότι μπορεί να τον βοηθήσει αφού ήδη ακολουθεί καριέρα προπονητή (ήταν προπονητής στον Άλιμο) και έχει δίπλωμα UEFA PRO.
Αυτούς προορίζει για βασικούς με Καβάλα

Ο προπονητής του Άρη καταλήγει σε διάταξη 4-2-3-1 και όχι στο συνηθισμένο του 4-4-2 με ρόμβο στα χαφ, εσχάτως. Λογικά, λοιπόν, στην άμυνα πλην του Καρατζιοβαλή που θα είναι στο τέρμα, θα παίξουν οι Γκίνο και Λιόλιος στα άκρα με τους Φερνάντες, Γιαννίτση στόπερ. Στον άξονα οι δυο αμυντικοί μέσοι θα είναι ο Λεμονής με τον Προβατίδη. Οι τρεις χαφ μπροστά τους θα είναι οι Σουνάς, Παπαδόπουλος και Πόι με τον Καπνίδη στην κορυφή. Οι τρεις μεσοεπιθετικοί θα αλλάζουν μεταξύ τους θέση αφού πίσω από τον Καπνίδη δοκιμάστηκε τόσο ο Πόι όσο και οι Παπαδόπουλος, Σουνάς.

Πηγή: Allaboutaris.com

Exit mobile version