Κορυφή… τέλος για Άρη!

Ένα λάθος στην άμυνα ήταν αρκετό για να… ρίξει τον Άρη από την κορυφή της βαθμολογίας, καθώς ήρθε ισόπαλος (1-1) με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Οι «κίτρινοι» κινδύνεψαν ακόμη και με την ήττα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, όμως με γκολ του Καπνίδη στο 90+1΄ κατάφεραν να σώσουν τον βαθμό (1-1).

Το γκολ του Γκαϊδατζή στο 23ο λεπτό, ήταν αυτό που έκανε την ζημιά για τους γηπεδούχους, που έχασαν σωρεία ευκαιριών για να απαντήσουν. Μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα άτυχοι στο 42′ όταν ο Φερνάντες σημάδεψε το δοκάρι του Εθνικού. Μοιραίος για την ομάδα του Πάουλο Κάμπος ήταν ο Σουνάς, ο οποίος στο 63′ αστόχησε από την άσπρη βούλα.

Την ώρα που τα περιθώρια στένευαν επικίνδυνα, ο Καπνίδης έκανε το 1-1, όμως η πρώτη θέση του Α’ ομίλου χάθηκε έπειτα από τις νίκες που σημείωσαν (νωρίτερα) Καβάλα και Πανσερραϊκός.

Άρης: Καρατζιοβαλής, Γκίνο, Γιαννίτσης, Φερνάντες, Λιόλιος, Λεμονής, Προβατίδης, Σουνάς, Παπαδόπουλος(58 Σταυρόπουλος), Καπνίδης, Ρένια.

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Φυσέκης, Θάνος, Κατρανίτσας, Παρασκευάς(12Λειβαδιώτης) , Μπαρμπαγιάννης, Τορομανίδης, Πελτέκης(60 Συμτσάκης), Ελληνίδης, Γκαϊδατζής, Φλώρος, Μαμούτ(69 Τσαμουρίδης).

Exit mobile version