Λυτρωτής ο Ράμα για τον «Φονέα»

Επιτέλους χαμόγελα στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, με τον Φωστήρα να πανηγυρίζει μια υπερπολύτιμη νίκη καθώς επικράτησε 1-0 του Αλίμου, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι τρεις βαθμοί ήταν μονόδρομος για τους γηπεδούχους, αφού πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ήταν με την πλάτη στον τοίχο.

Η νίκη ήταν επιτακτική ανάγκη για αυτό οι παίκτες του Κριστόφ Βαζέχα, ξεκίνησαν με τέρμα τα γκάζια… Στο 17ο λεπτό, έπειτα από φάση διαρκείας, ο Ράμα εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία των αμυντικών του Αλίμου και με πλασέ πέτυχε το 1-0. Να σημειωθεί ότι λίγα λεπτά πριν, ο ίδιος παίκτης είχε επιχειρήσει να ανοίξει ξανά το σκορ… όμως το σουτ τράνταξε το δοκάρι του Βλάχου.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, αλλά η κεφαλιά του Ιωάννου στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, βρήκε στο δοκάρι του πορτιέρο του «Φονέα». Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των νεοφώτιστων… το 1-0 έμεινε έως το τέλος.

Συνθέσεις των ομάδων:

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κριστόφ Βαζέχα): Γκέκας, Μήτκας, Αχείμαστος, Γρομητσάρης, Ζυγογιάννης (26′ Βλάχος), Τεγούσης, Κακαράς, Σιώπης, Μουστόγιαννης (53′ Σακελλαρίου), Ράμα (77′ Μουκίδης), Ποτουρίδης

ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ (Πέτρος Δημητρίου): Βλάχος, Βιγιαφάνε, Καλαϊτζίδης (70′ Ρούπι), Νικολόπουλος, Γαβρήλ, Γούλας (46′ Κάρδαρης), Μπεριέξ, Παντελής (56′ Σταύρου), Σαγανάς, Καραμέρης, Ιωάννου

Exit mobile version