Στεφανίδης: «Άθλος η πρόκρισή μας»

Πανευτυχής ο Μάρκος Στεφανίδης με την πρόκριση του ΑΟ Χανιά στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας…

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, ο υπηρεσιακός τεχνικός των Κρητικών:

«Ήταν ένα παιχνίδι, όπως το είδατε, πάρα πολύ ωραίο, που το περίμενε ο κόσμος εδώ στην Κρήτη, απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Δεν θα κάτσω να αναλύσω αν οι παίκτες που χρησιμοποίησε ο Παναθηναϊκός ήταν αλλαγές ή δεν ήταν βασικοί, για μένα ήταν Παναθηναϊκός, αυτό τα λέει όλα. Οι ομάδες αυτές έχουν ένα ρόστερ πολύ πλούσιο, που οποιοσδήποτε παίκτης μπαίνει οφείλει να παίζει το 100% και για να αποδείξει. Το παιχνίδι είχε δύο όψεις, είχαμε σχεδόν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε λίγο τυχεροί, δεν μπήκαμε όπως έπρεπε, ήταν επηρεασμένη η ομάδα με κάποια γεγονότα.

Προσπαθήσαμε να φέρουμε μία τάξη, μία ισορροπία. Υπήρχε και το άλλο το κομμάτι που ήταν πολύ δύσκολο να διαχειριστούν τα παιδιά, ότι τη Δευτέρα παίζουμε ντέρμπι με την Παναχαϊκή και κάπου όλα αυτά μας είχαν λίγο αποπροσανατολίσει συν το δέος που προκαλούσε ο αντίπαλος. Μπήκαμε μέσα, είδαμε τον αντίπαλο, παίξαμε, μπήκαμε στα αποδυτήρια ξανά, επαναπροσδιοριστήκαμε και αλλάξαμε κάποια πράγματα. Το υποστηρίξανε και τα παιδιά πολύ καλά και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα, που με λίγη τύχη στο τέλος θα μπορούσε να είναι και νίκη για την ομάδα μας. Το βασικό που μετράει είναι η πρόκριση, η εμφάνιση και η ανατροπή. Θέλω να πω συγχαρητήρια στα παιδιά αυτά, που με στηρίξανε, κι εγώ σαν ξεκίνημα σήμερα στον πάγκο είχα μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή, δύσκολη, περίεργη, απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο. Όλα πήγαν καλά».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τι κρατά από την πρόκριση με τον Παναθηναϊκό:

«Την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου σαν εμφάνιση, όπου κοιτάξαμε τον αντίπαλο στα μάτια, όπως έπρεπε να τον κοιτάξουμε και την ψυχολογία που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ομάδα, που είναι αρκετά ταλαιπωρημένη, ενόψει του πρωταθλήματος, που είναι αυτό που μας ενδιαφέρει. Η ιστορική αυτή πρόκριση κι έτσι όπως έγινε, απέναντι σε δύο ομάδες της Super League ήταν πραγματικά άθλος. Θα πρέπει όμως, όπως είπε και κάποιος φίλος μου προπονητής προ ημερών στον Τύρναβο, ο κ. Χαραλαμπίδης, ότι μερίδιο για την πρόκριση είχε ο προκάτοχός του, σίγουρα μερίδιο στο Κύπελλο έτσι όπως είναι η κατάσταση έχουν όλοι οι προπονητές».

Exit mobile version