Άρης: Μέσα ο Βασιλόπουλος, «διπλό» με τους Νέους

Στους τρεις μειώθηκαν οι τραυματίες των «κίτρινων» – Εκπαιδευτικό «τεστ» με τους… μικρούς περιελάμβανε η προπόνηση της Τετάρτης (7/1)

Ευχάριστα ήταν εν μέρει τα νέα για τον Πάουλο Κάμπος στην προπόνηση του Άρη την Τετάρτη (7/1) καθώς είδε την λίστα των τραυματιών να μειώνεται. Συγκεκριμένα, όπως αναμενόταν, ο Βασιλόπουλος επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του για το επικείμενο παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Αντιθέτως, στα… πιτς παραμένουν οι Γκόλιας, Χιντασέλι και Μαζουλουξής που συνέχισαν για μια ακόμη μέρα το δικό τους πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε διπλό με τους Νέους όπου οι δυο προπονητές είχαν την ευκαιρία να τεστάρουν αφενός την ετοιμότητα των παικτών τους αλλά και να δοκιμάσουν σχήματα ενόψει της συνέχειας. Για την Πέμπτη (8/1) έχει οριστεί προπόνηση απογευματινή και πάλι, στο «Δασυγένειο», ενώ μετά από εισήγηση του γιατρού του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή, οι ποδοσφαιριστές θα αρχίσουν να περνούν κατά γκρουπ από εργομετρικό έλεγχο πρόληψης τραυματισμών.

Τέλος, όπως ανακοινώθηκε κι επίσημα, επανεντάσσεται στο ποδοσφαιρικό τμήμα ο Κώστας Λιάπης, στη θέση του γυμναστή και στο ιατρικό επιτελείο της εταιρείας S.M.A.R.T. Physio (Περικλής Βλαχάκης, Θανάσης Τράμπας φυσικοθεραπευτές και Γιώργος Ντάντος μασέρ).

Exit mobile version