Πρόκριση για Ηρακλή

Ο Ηρακλής ήρθε ισόπαλος 0-0 με τα Χανιά και έφτασε τους 5 βαθμούς εξασφαλίζοντας την πρόκρισή του στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του Πλατανιά ήθελε ο Ηρακλής για να καταφέρει να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και το 0-0 ήταν αυτό που τον οδήγησε στους «16» του θεσμού. Ο «γηραιός» κατάφερε να κλείσει καλά όλα τα ατού των Κρητικών, με τον βαθμό να τον φέρνει στη 2η θέση με 5 βαθμούς, πίσω από τον πρώτο Λεβαδειακό ο οποίος έφτασε στους 7 βαθμούς με τη νίκη του στην έδρα του Εθνικού Σερρών.

Ο Πλατανιάς από την πλευρά του, ήθελε μόνο νίκη για να υποσκελίσει τους Θεσσαλονικείς, ωστόσο, δεν τα κατάφερε. Οι Κρητικοί είχαν την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά στις φάσεις που δημιούργησαν δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Χουάντερσον, με το 0-0 να είναι φυσική συνέπεια της εικόνας του αγώνα. Έτσι, το 0-0 έφερε τον Ηρακλή στην επόμενη φάση.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ. Χριστόπουλος): Κοκκαλάς, Αποστολόπουλος, Ιτουά, Μπανανά, Ζαραδούκας, Τετέ, Μαχαμάτ (58′ Τόρες), Φιγκέιρα, Μενδρινός(58′ Αγκιλέρα), Τσοντάκης (73′ Μπεριάν), Ναζλίδης

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Βαλεριάνος, Στάμου, Ζιαμπάρης, Πορτουλίδης (68′ Μπαρτολίνι), Ιντζόγλου, Σιατραβάνης (89′ Αγγελούδης), Πασάς (58′ Ρομάνο), Τσιλιανίδης, Λουκίνας

Exit mobile version