Έκανε σεφτέ ο Άλιμος

Συνάντηση νεοφώτιστων ήταν η σημερινή για Άλιμο και Ερμιονίδα, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μια πολύτιμη νίκη με 3-2.

Υπενθυμίζουμε ότι αμφότεροι ανέβηκαν φέτος στη Football League και όσο να ναι η υπόθεση νίκη ήταν μεταξύ άλλων και θέμα γοήτρου για τις δυο ομάδες, που μέχρι στιγμής έχουν δείξει αρκετά συμπαθητικό πρόσωπο στην κατηγορία. Η νίκη αποτελούσε μονόδρομο για την αθηναϊκή ομάδα, καθώς η βαθμολογική της θέση ήταν στα χαμηλά πατώματα δεν της επέτρεπε στραβοπάτημα. Τους τρεις βαθμούς αναζητούσε εξίσου και ο σύλλογος της Αργολίδας που πραγματικά εντυπωσιάζει φέτος με τις εμφανίσεις του.

Μόλις στο 20ο λεπτό, ο Παβίσεβιτς έκανε το 1-0, με την απάντηση από πλευράς γηπεδούχων αν έρχεται στο 37′, χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Ιωάννου. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ανατροπή, με τον Σαγανά να κάνει το 2-1 και τον Μπεριέξ να τριπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του, κάνοντας το 3-1 για να «καθαρίσει» για την ομάδα του. Τέλος, μπορεί ο Παβίσεβιτς να πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση, μειώνοντας σε 3-2, όμως τα χρονικά περιθώρια είχαν ήδη στενέψει… και έτσι το 3-2 έμεινε έως το τέλος.

Συνθέσεις:

ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ: Βλάχος, Βιγιαφάνε, Καλαϊτζίδης, Νικολόπουλος, Γαβριήλ, Μπονγκ (63′ Γούλας), Σταύρου (32′ Μπεριέξ), Παντελής, Καραμέρης, Ιωάννου, Σαγανάς (87′ Κουμπαρούλης)

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Πονηρός, Μουσταφίδης, Σαμαράς (63′ Μηλιώτης), Ιασωνίδης, Κιοσές (62′ Ταπέ), Όμο, Συμελίδης, Παβίσεβιτς, Κολόκας, Τσακόν (77′ Στάικος), Βλαχόπουλος

Exit mobile version