Άρης: Παρουσία Ερασιτέχνη και Τοπαλίδη η προπόνηση

Ο πρόεδρος του ΑΣ καθώς και ο γενικός διευθυντής των «κίτρινων» μίλησαν στους παίκτες για το τι μέλλει γενέσθαι στην ομάδα

«Επισκέψεις» είχαν παίκτες και τεχνικό επιτελείο του Άρη στην προπόνηση της Κυριακής (4/1) που έκαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου. Συγκεκριμένα, το «παρών» στο «Δασυγένειο» έδωσαν μέλη του Ερασιτέχνη με τον πρόεδρο του ΑΣ ανάμεσά τους αλλά και ο Γιάννης Τοπαλίδης. Σκοπός της «επίσκεψης» των ιθυνόντων του Ερασιτέχνη ήταν να μιλήσει στους παίκτες ο Χρήστος Ταουξίδης αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις που έχουν να κάνουν με το θέμα των επενδυτών. Ο πρόεδρος του ΑΣ λοιπόν τόνισε στους παίκτες πως όλα θα ξεκαθαρίσουν την Δευτέρα (5/1) επισημαίνοντας πως είναι η ημέρα των οριστικών αποφάσεων.

Από κει και πέρα, ο γενικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος αφού πρώτα κι αυτός με τη σειρά του ενημερώθηκε σχετικά από τους παράγοντες του Ερασιτέχνη, στη συνέχεια μίλησε με τη σειρά του στους ποδοσφαιριστές. Ο Τοπαλίδης λοιπόν φρόντισε να επισημάνει πως πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα ζητώντας ενότητα και συσπείρωση, ενώ όταν ρώτησε τους παίκτες τι προτίθενται να κάνουν σε περίπτωση που δεν πληρωθούν ενόψει του αγώνα της Κυριακής (11/1) δεν πήρε συγκεκριμένη απάντηση.

Exit mobile version