Θέλει Δημαράκη η Παναχαΐκή

Η ΠΑΕ Παναχαΐκή έχει απλώσει τα «δίχτυα» της στην Κρήτη και έχει ήδη βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις ποδοσφαιριστών, ένας από αυτούς είναι ο Βαγγέλης Δημαράκης ο οποίος όμως είναι απίθανο στην παρούσα φάση να αποχωρήσει από τον Γιούχτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προπονητής της Παναχαΐκής Δημήτρης Σπανός τηλεφώνησε στον Βαγγέλη Δημαράκη και του έκανε γνωστό το ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του με τον νεαρό πορτιέρο του Γιούχτα να δείχνει ενθουσιασμένος από την προοπτική να αγωνιστεί σε ομάδα Β” Εθνικής.

Ουσιαστικά για τον Βαγγέλη Δημαράκη είναι μία «ηθική» δικαίωση, έπειτα από 1.5 χρόνο συνεχής εξαιρετικής παρουσίας κάτω από τα γκολπόστ του Γιούχτα δείχνει πως ο δρόμος των επαγγελματικών κατηγοριών για τον ίδιο έχει ανοίξει διάπλατα. Ο ίδιος όμως πολύ δύσκολα στην παρούσα φάση θα παρατούσε τον Γιούχτα στα κρύα του λουτρού, βλέπετε οι σχέσεις του με τους ανθρώπους του Γιούχτα είναι εξαιρετικές.

Στην παρούσα φάση παρά το ενδιαφέρον της Παναχαΐκής η οποία βέβαια δεν έχει καταθέσει πρόταση στον Γιούχτα, ο Βαγγέλης θα παραμείνει κάτοικος Αρχανών μέχρι το καλοκαίρι όταν και θα εξετάσει με προσοχή όλες τις προτάσεις που θα έχει στην διάθεση του, οι οποίες σίγουρα θα είναι αρκετές τόσο από την Γ” Εθνική αλλά και από επαγγελματικές κατηγορίες.

Πέραν των παραπάνω, στην Πάτρα, ήδη έχουν αρχίσει τα τοπικά ΜΜΕ, να αναφέρουν το όνομα του Βαγγέλη Δημαράκη για τα γκολπόστ της ΠΑΕ Παναχαΐκής, όμως ο νεαρός πορτιέρο δείχνει να «ψηφίζει» Γιούχτα «δαγκωτό».

Πηγή: grandsports

Ακολουθήστε το Dokari.gr και στο Twitter

Exit mobile version