Ιωακειμίδης: «Υπάρχει μια μαγική αύρα»

Ο προπονητής των Ακαδημιών του Αλίμου, Νίκος Ιωακειμίδης δεν έκρυψε τη χαρά και την ικανοποίηση του για τη δουλειά που γίνεται στον Άλιμο, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως νιώθει μέλος της μεγάλης οικογένειας των νεοφώτιστων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αν και μόλις στον δεύτερο χρόνο παρουσίας μου στον σύλλογο, η οικογένεια των Τραχώνων με αγκάλιασε και με έκανε να αισθανθώ μέλος της.

Υπάρχει μια αύρα μαγική στο γήπεδο αυτό, δεκάδες παιδιά καθημερινά, ταξιδεύουν πάνω στις αρετές τους με προορισμό την πραγματοποίηση των ονείρων τους, γονείς που υπάρχουν γιατί ζουν τα αγγελούδια τους,που προσπαθούν να φτιάξουν μια δίκαιη κοινωνία για αυτά, ζώντας σε μια άδικη κοινωνία,προπονητές που αποτελούν πρότυπα για τα παιδιά τηρώντας την σωστή στάση απέναντι στον αθλητισμό, μια στάση που εμπνέει τις αξίες του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσαι.

Υπάρχει μια σχέση εμπιστοσύνης στην ομάδα αυτή και ευχαριστώ τα υπέροχα παιδιά «μου» για την από κοινού προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε ευχάριστο περιβάλλον, τους γονείς για την άμεση και ειλικρινή επικοινωνία, και τους προπονητές για την άψογη συνεργασία.

Εύχομαι σε όλους ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.

ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

(προπονητής ακαδημιας ποδοσφαίρου ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ)».

Exit mobile version