Άρης: «Λαχτάρησαν» με Γκίνο

Ο άσος των «κίτρινων» αποχώρησε από την προπόνηση της Δευτέρας (29/12) εξαιτίας μιας φλεγμονής στο πόδι, χωρίς όμως η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία

Ανησύχησε προς στιγμήν ο Πάουλο Κάμπος στην τελευταία προπόνηση του Άρη πριν την Πρωτοχρονιά. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός είδε τον Γκίνο να αποχωρεί πριν την ολοκλήρωση του προγράμματος την Δευτέρα (29/12) το μεσημέρι, καθώς ο άσος των «κίτρινων» ταλαιπωρείται από φλεγμονή στο πόδι. Ωστόσο η κατάστασή του δεν ανησυχεί το ιατρικό τιμ της ομάδας και η… λαχτάρα του Κάμπος ήταν παροδική.

Από κει και πέρα οι Λιόλιος, Γκόλιας, Χιντασέλι και Μαζουλουξής συνέχισαν το δικό τους πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως από την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 2/1 οι παίκτες των Θεσσαλονικέων θα απολαύσουν την ολιγοήμερη άδειά τους για την Πρωτοχρονιά, επιστρέφοντας στις προπονήσεις το Σάββατο (3/1) στο «Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο».

Τέλος, με έγγραφο που απέστειλε η ΕΠΟ στα γραφεία του Άρη ενημέρωσε για την κλήση του Χρυσόστομου Ιακωβίδη στην εθνική Παίδων (U-17). Ο 16χρονος διεθνής τερματοφύλακας, που θα συμμετάσχει στις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, θα αναχωρήσει για την Αθήνα στις 5 Ιανουαρίου και θα επιστρέψει στις 7 του ίδιου μήνα.

Ακολουθήστε το Dokari.gr και στο Twitter

Exit mobile version