Άρης: Στήριξη ΑΣ σε Κάμπος, υπομονή από τους παίκτες

Οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη συναντήθηκαν τόσο με τον Βραζιλιάνο τεχνικό όσο και με τους ποδοσφαιριστές ενημερώνοντάς τους για τις τελευταίες εξελίξεις

Στήριξη και υπομονή είναι οι λέξεις τις οποίες συνοψίζεται το… ζουμί της συνάντησης που είχαν οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη με την τεχνική ηγεσία αλλά και τους παίκτες του Άρη. Οι τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με το… διοικητικό μέτωπό καθιστούσαν απαραίτητη την ενημέρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος από τους ιθύνοντες του ΑΣ και κάτι τέτοιο έλαβε χώρα το Σάββατο (27/12) παράλληλα με την επιστροφή στις προπονήσεις.

Μέλη της διοίκησης του Ερασιτέχνη λοιπόν συναντήθηκαν με τον Πάουλο Κάμπος τον οποίο ενημέρωσαν για τα όσα έχουν λάβει χώρα στα διοικητικά. Ο Βραζιλιάνος άκουσε για τις δυο προτάσεις (Κάλας, Όλιβερ) που έχουν κατατεθεί και μελετώνται, ενώ εκφράστηκε για μια ακόμη φορά η στήριξη των διοικούντων στο πρόσωπό του.

Όσο για τους παίκτες, έγινε η απαραίτητη ενημέρωση για τα όσα έχουν γίνει στη διοίκηση, με την αποχώρηση του Γαλανού και την ύπαρξη των δυο προαναφερόμενων προτάσεων. Επίσης, σχετικά με τα οφειλόμενα από τον Ερασιτέχνη Άρη επεσήμαναν πως το θέμα θα λυθεί από εκείνους που θα αναλάβουν τα ηνία της ομάδας στο εξής, αναφερόμενοι φυσικά σε έναν εκ των Κάλας και Όλιβερ.

Ακολουθήστε το Dokari.gr και στο Twitter

Exit mobile version