Άρης: Κατέθεσε την πρόταση ο Κάλας

Ολοκληρωμένη πρόταση κατέθεσε ο Άλεξ Κάλας στον ΑΣ Άρης, προκειμένου να αναλάβει άμεσα το ποδοσφαιρικό τμήμα

Στην πρόταση, την οποία κατέθεσε ο Γιώργος Γιακουμίδης, εκ μέρους του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία, περιλαμβάνονται η κάλυψη όλων των αναγκών της ομάδας ως το τέλος της σεζόν και η ευθύνη της εκκαθάρισης και της σύστασης νέας ΠΑΕ. Παράλληλα, εκφράστηκε η πρόθεση των Ντίτερ Χένες και Βάλτερ Φοιχτ να συμμετέχουν στη νέα ΠΑΕ

Αναλυτικά οι άξονες της πρότασης του Άλεξ Κάλας:

1. Ο Άλεξ Κάλας αναλαμβάνει όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος (συμβόλαια παικτών, λειτουργικά έξοδα κτλ) και μάλιστα δεσμεύεται ότι οι υποχρεώσεις θα αποπληρώνονται στην ώρα τους.

2. Αναλαμβάνει επίσης εξ ολοκλήρου να φέρει σε πέρας την εκκαθάριση τόσο στο κομμάτι που αφορά τη νομική κάλυψη όσο και τα έξοδα που θα απαιτηθούν από τα δικαστήρια που τυχόν προκύψουν στην πορεία.

3. Εφόσον η ομάδα εξασφαλίσει την άνοδό της στη Football League ο ομογενής επιχειρηματίας αναλαμβάνει να συσταθεί η νέα ΠΑΕ καλύπτοντας το μίνιμουμ μετοχικό κεφάλαιο που απαιτείται.

4. Παρουσίασε την πρόθεση των Ντίτερ Χένες (αδερφός του Ούλι Χένες της Μπάγερν Μονάχου!) και Βάλτερ Φόιχτ να συμμετέχουν στην ΑΜΚ όταν συσταθεί η νέα ΠΑΕ και ότι σκοπεύουν να έρθουν στη Θεσσαλονίκη τον Ιανουάριο μαζί με τον Άλεξ Κάλας.

5. Παραμένει ο Πάουλο Κάμπος στο τιμόνι της ομάδας. Η απόφαση του Αλεξ Κάλας όπως εκφράστηκε από τον Γιώργο Γιακουμίδη είναι να παραμείνει ο βραζιλιάνος στο πόστο του και μάλιστα να γίνουν και μεταγραφές (πχ επιστροφή Σανιά, Νλουντούλου). Όσο για τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη αυτός θα αναλάβει το πόστο του γενικού διευθυντή του τμήματος.

Exit mobile version