Συνέχισε το σερί της η Παναχαϊκή

Νίκη-χρυσάφι, για την Παναχαϊκή που επιβλήθηκε 1-0 του Αλίμου, στο γήπεδο της Καισαριανής. Με την νίκη της , η Παναχαϊκή, βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής, από την κορυφή, καθώς πλησίασε στον πόντο την πρώτη της βαθμολογίας ΑΕΚ.

 

Το παιχνίδι, σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο. Η Παναχαϊκή, είχε τον έλεγχο του αγώνα. Από την αρχή του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι για τους τρεις πόντους. Η ομάδα του Αλίμου, κατέβηκε με πρώτο στόχο να κρατήσει το μηδέν απέναντι στην καλύτερη Παναχαϊκή.

Στο 56ο λεπτό ο Ματθαίος εκμεταλλεύτηκε την έξοχη ενέργεια του Στεργίδη και με ωραίο τελείωμα βρήκε δίχτυα και σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα. Αυτή ήταν η έβδομη νίκη της ομάδας της Πάτρας σε οκτώ παιχνίδια.

ΑΛΙΜΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Βλάχος, Γαβριήλ, Κάρδαρης (60′ Γούλας), Βιγιαφάνε, Νικολόπουλος, Κουμπαρούλης (60′ Σταύρου), Καραμέρης, Παντελής (83′ Δωροβίνης), Καλαϊτζίδης, Ιωάννου, Σαγανάς.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Μπαλασάκης, Στεργίδης (94′ Τσώνης), Άλλα, Ασίγκμπα, Κάργας, Πλέγας (63′ Σκερλετίδης), Γκαντιάγκα, Πατινιώτης (85′ Χούσα), Μπαλού, Μαρουκήκς, Χαρτσιάς.

Exit mobile version