Απρόοπτο στον Άρη!

Απ’ το 2015 θα ξαναδούμε (και) τον Χιντασέλι με την φανέλα του Άρη λόγω τραυματισμού. Ποια η αποστολή για το ματς με την Θύελλα Φιλώτα.

Αφότου έσωσε έστω το βαθμό της ισοπαλίας με τον Πανσερραϊκό, ο Άρης θέλει να επιστρέψει στις νίκες.

Και υποδεχόμενος την Θύελλα Φιλώτα στο Κλεάνθης Βικελίδης (17/12) έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να το πετύχει, ούτως ώστε να διατηρηθεί σε απόσταση βολής απ’ την κορυφή ή να πατήσει εκ νέου εκεί.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Γκόλιας που θα επιστρέψει απ’ το νέο έτος, ο Μαζουλουξής (επίσης), ο τιμωρημένος Σουνάς που είχε αποβληθεί με τα «λιοντάρια».

Απών θα είναι και ο Χιντασέλι με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, καθώς ταλαιπωρείται από σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών και θα επανέλθει απ’ το 2015! Όπως κάτι ανάλογο θα συμβεί και τον Σταυρόπουλο, καθώς για τον νεαρό μεσοεπιθετικό που προέρχεται από τραυματισμό, κρίθηκε σκόπιμο να πάει… σιγά-σιγά και να είναι έτοιμος από το νέο έτος.

Η αποστολή ενόψει Θύελλας Φιλώτα: Καρατζιοβαλής, Μπαϊμάκης, Φερνάντες, Πόι, Γιαννίτσης, Λιόλιος, Λεμονής, Καπνίδης, Παπαδόπουλος, Ατματσίδης, Ρένια, Γκίνο, Προβατίδης, Βασιλόπουλος, Λιόνης, Ντούνγκα, Συμεωνίδης, Χουζούρης, Μαντζάρης.

Ακολουθήστε το Dokari.gr και στο Twitter

Exit mobile version