Ισοπαλία στο… 94’ για Εθνικό και Γιούχτα

Ένας πολύ καλός και ψυχωμένος Γιούχτας κρατούσε το «τρίποντο» στα χέρια του μέχρι το 94′ όμως στο φινάλε δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης από τον Εθνικό Πειραιώς με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Μόλις στο 7ο λεπτό ο Ηλιόπουλος έκανε πολύ καλή ενέργεια και από πλάγια θέση με καλό σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Γιούχτα. Στην συνέχεια ο Γιούχτας, έδωσε χώρους στον Εθνικό ο οποίος έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης χωρίς να καταφέρει κάτι σπουδαίο. Στο 80′ και στο 85′ ο Δημαράκης κράτησε ανέπαφη την εστία του με δυσκολία σε δύο καλές στιγμές του Λαζανά όμως τελικά στο 94′ ο Ξενιτόπουλος με απευθείας χτύπημα φάουλ έκανε το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Στο 55′ ο Εθνικός είχε δοκάρι, μετά από φάουλ του Ξενιτόπουλου και κεφαλιά του Σαμιώτη.

Πάντως το παιχνίδι ήταν επεισοδιακό, καθώς στο ημίχρονο υπήρξαν αρκετές εντάσεις, ενώ η διοίκηση του Εθνικού εξέδωσε ανακοίνωση για την συμπεριφορά του Μυλωνά και του Κορτσινίδη. Σημαντική η συμβολή του Βαγγέλη Δημαράκη που με εξαίρεση την φάση του γκολ, ήταν διακριθέντας καθώς όσες φορές χρειάστηκε έδιωχνε σωτήρια την μπάλα.

Εθνικός: Βουτσινάς, Γκορόγιας(46′ Σαμιώτης), Ξενιτόπουλος, Πολυχρονίδης, Μπενα(60′ Σταφσουλάι), Χαλκιάς, Σάμιος, Σούφλας, Λαζανάς, Λύγκος(76′ Μάναλης), Παυλάκης

Γιούχτας: Δημαράκης, Κασσωτάκης, Παχάκης, Ιερωνυμάκης, Παναγιωτόπουλος, Χαλκιαδάκης, Ζαφειρίδης(88′ Παπαδιός), Ηλιόπουλος(85′ Κωσταντίνου), Κορτσινίδης, Μιχελακάκης, Μυλωνάς(75′ Ρόβας)

Exit mobile version