Αρης: Ανοίγει τα χαρτιά του ο Γαλανός

Την Πέμπτη (11/12), θα γίνει εν τέλει η συνέντευξη Τύπου του επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, Γιώργου Γαλανού, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Γιώργος Γαλανός είχε προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου την Τρίτη (09/12), στην οποία αναμενόταν να αναφερθεί σε όλα τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον Άρη. Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κίτρινων» ανέβαλαν τελικά την τοποθέτησή του προ των εκπροσώπων του Τύπου. Αυτή, ωστόσο, θα γίνει την Πέμπτη (11/12) όπως ενημέρωσαν οι Θεσσαλονικείς με ανακοίνωσή τους το βράδυ της Τετάρτης (10/12).

Έτσι, το απόγευμα της Πέμπτης (11/12, 15:00), ο Γιώργος Γαλανός θα μιλήσει για όλα τα ανοιχτά ζητήματα του Άρη. Οι πρώτες πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως ο Γαλανός θα μιλήσει και για τις πληρωμές, οι οποίες θα γίνουν την Παρασκευή (12/12), σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Η σχετική ανακοίνωση του Άρη, αναφέρει: «Η Διοίκηση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ θα παραχωρήσει αύριο, Πέμπτη (11/12), συνέντευξη Τύπου, στις 15:00, στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης».

Ακολουθήστε το Dokari.gr και στο Twitter

Exit mobile version