«Λιοντάρι» ο Άρης 2-1 τον Πανσερραϊκό

Ο Άρης επικράτησε του Πανσερραϊκού με σκορ 2-1 και πήρε πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου. Φωνές για τη διαιτησία απ’ τους γηπεδούχους, τα ξαναλένε την Κυριακή στο πρωτάθλημα.

Και οι δύο ομάδες είχαν αλλαγές στις συνθέσεις τους. Ο Άρης όμως μπήκε… δαιμονισμένος στον αγώνα. Και ήδη στο 20′ είχε βρεθεί να προηγείται με δύο γκολ, χάρη στο εύστοχο τετ-α-τετ του Χιντασέλι (9′) και το εξαιρετικό πλασέ του Ρένια, που έφερε στο προσκήνιο όλα τα αμυντικά προβλήματα των λιονταριών.

Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο, παρουσίαζαν κακό πρόσωπο, αλλά ακόμα κι έτσι θα μπορούσαν να βρεθούν ξανά στο κόλπο. Αν το σουτ του Ρούτση στο 38′ δεν είχε βρει στο δοκάρι, αλλά στα δίχτυα του Μπαϊμάκη!
Κάτι οι φωνές του Βασιλακάκη στην ανάπαυλα, κάτι το περισσότερο πάθος που έβγαλαν οι Σερραίοι, έδειξαν περισσότερη όρεξη στο δεύτερο μέρος. Και ο Μετεσίδης (58′) είχε τεράστια ευκαιρία να μειώσει το σκορ, λίγα λεπτά μετά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για μη καταλογισμό πέναλτι σε χέρι που φέρεται να έκανε ο Λιόλιος.

Εν τέλει στο 68′ τα «λιοντάρια» πέτυχαν με τον Κούτλα το πολύτιμο γκολ που… κυνηγούσαν ώρα και ήθελαν ακόμα ένα για να στείλουν το ματς στην παράταση. Ο ίδιος στην… εκπνοή είχε μεγάλη φάση για να ισοφαρίσει, αλλά με αυτοθυσία οι Θεσσαλονικείς έδιωξαν πάνω στη γραμμή την μπάλα, με τους παίκτες του Πανσερραϊκού να διαμαρτύρονται πως η μπάλα είχε περάσει!

Έτσι, το 1-2 δεν άλλαξε, με τον Άρη να παίρνει σπουδαία πρόκριση, να συναντά πλέον την Καβάλα απέναντί του κι ενώ οι δύο αποψινοί αντίπαλοι θα τα ξαναπούν την Κυριακή για το πρωτάθλημα αυτή τη φορά, όπου εξίσου έχει «φουντώσει» η μάχη για την κορυφή!

Πανσερραϊκός (Κ.Βασιλακάκης): Παλιούρας, Γαλακτερός, Καψάλης, Σιάκκας, Κασμερίδης(46΄ Μουτεσίδης), Μπαντάκ, Κούτλας, Μπονέρης, Πλιάγκας(81΄ Γεωργιάδης), Ρούτσης(65΄ Δαγκούλης), Γκόγκας

Άρης (Π. Κάμπος): Μπαϊμάκης, Λιόνης, Χιντασέλι, Λιόλιος(76΄ Γκόλιας), Βασιλόπουλος, Γκίνο(85΄ Σταυρόπουλος), Ρένια, Λεμονής, Συμεωνίδης(69΄ Σουνάς), Παπαδόπουλος, Ντούγκα

Ακολουθήστε το Dokari.gr και στο Twitter

Exit mobile version