ΑΕΚ: Στο επίκεντρο η επιστροφή Κάλα – «Βλέπει» Ορλάντο Σα ο Μιλοβάνοβιτς

«Παίζει» δυνατά για την ΑΕΚ το ενδεχόμενο επιστροφής του Χουάν Κάλα, την ώρα που, σύμφωνα με πολωνικά δημοσιεύματα, ο Μιλοβάνοβιτς σκοπεύει να παρακολουθήσει τον Πορτογάλο φορ της Λέγκια, Ορλάντο Σα

Ο Χουάν Κάλα κυκλοφορεί ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από την Κάρντιφ κι ένας ποδοσφαιριστής με τη δική του ποιότητα, αλλά και… κιτρινόμαυρο παρελθόν, δεν θα μπορούσε να αφήνει ασυγκίνητη την ΑΕΚ. Στην «Ένωση», παρότι η απόκτηση στόπερ δεν αποτελεί άμεση προτεραιότητα, εξετάζουν με ενδιαφέρον την περίπτωση του Ισπανού άσου, ο οποίος εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει, εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά. Μάλιστα φήμες θέλουν άνθρωπο της ΑΕΚ να έχει έρθει σε επαφή με τον μάνατζερ του 25χρονου ποδοσφαιριστή.

Η ΑΕΚ δεν έχει εγκαταλείψει την υπόθεση του Ορλάντο Σα, σύμφωνα με τον πολωνικό Τύπο. Δημοσίευμα αναφέρει πως τον Πορτογάλο φορ σκοπεύει να παρακολουθήσει σύντομα, ίσως και στο ΠΑΙΧΝΊΔΙ της Λέγκια με την Τραμπζονσπόρ την Πέμπτη για το Europa League, ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης», Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Ο 26χρονος άσος (1,88μ.), που έχει συμβόλαιο με την πολωνική ομάδα μέχρι το 2017, μετρά φέτος 9 γκολ σε 16 εμφανίσεις, ωστόσο εσχάτως έχει έρθει σε ρήξη με τον προπονητή του, το Νορβηγό Χένινγκ Μπεργκ. Παράλληλα μετρά και μία συμμετοχή με την εθνική του ομάδα, το 2009 σε ένα φιλικό με τη Φινλανδία.

Exit mobile version