Άρης: Επιστροφές και αναβολή

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός των «κίτρινων» θα έχει στη διάθεσή του τους Γιαννίτση και Σταυρόπουλο για το επικείμενο εκτός έδρας ματς του Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό – Αναβλήθηκε η συνέντευξη Τύπου του Γαλανού

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Πάουλο Κάμπος στην προπόνηση του Άρη την Δευτέρα (8/12) με την οποία ξεκίνησε η… μίνι προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό για το Κύπελλο. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός λοιπόν θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τους Γιαννίτση και Σταυρόπουλο που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν, με συνέπεια να συμπεριληφθούν στα πλάνα του προπονητή τους για το ματς της Τετάρτης (10/12).

Σχετικά με το πρόγραμμα της προπόνησης την Δευτέρα (8/12), όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον Απόλλωνα Αρναίας ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί την Τρίτη (9/12) με προπόνηση το πρωί στο «Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Τέλος, αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για την Τρίτη (9/12) συνέντευξη Τύπου του Γιώργου Γαλανού, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών του. Αναλυτικά αναφέρεται: «Η Διοίκηση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ ανακοινώνει ότι η προγραμματισμένη για αύριο, Τρίτη (09/12), συνέντευξη Τύπου, αναβάλλεται, λόγω έκτακτων επαγγελματικών υποχρεώσεων του επικεφαλής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Γιώργου Γαλανού. Θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση για την ημέρα και την ώρα που θα πραγματοποιηθεί η Συνέντευξη Τύπου».

Ακολουθήστε το Dokari.gr και στο Twitter

Exit mobile version