ΠΑΟΚ: Δοκιμασία στο Φάληρο – Πίστη για παραμονή στην κορυφή

Το κατά πόσο μπορεί να αντέξει να ηγηθεί της «κούρσας» του πρωταθλήματος θα καταλάβει σήμερα στο Φάληρο ο «Δικέφαλος του Βορρά»…

Οι παίκτες φαίνονται αποφασισμένοι να μην πετάξουν στα σκουπίδια αυτή την ευκαιρία. Θέλουν να παραμείνουν με κάθε τρόπο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης αναμένεται να χρησιμοποιήσει μόνο εκείνους που είναι 100% έτοιμοι στο αποψινό παιχνίδι, αφού περιμένει από όλους αρκετά τρεξίματα για να μπορέσουν να ανταπεξέρθουν στην ασφυχτική πίεση που θα ασκήσουν οι Πειραιώτες.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο 61χρονος προπονητής θα παρατάξει (εκτός του Γλύκου στον «άσο») τον «Δικέφαλο του Βορρά» σε σχηματισμό 4-4-2, με τον Σκόνδρα δίπλα στον Βίτορ και τους Ρατς, Κίτσιου στα άκρα της άμυνας.

Αν προτιμηθεί ένας εκ των Τζιόλη, Ποζατζίδη για να καλύψει το κενό των Κατσικά και Τζαβέλλα, τότε ο Σκόνδρας θα μεταφερθεί στην κλασική του θέση ως δεξί μπακ. Κάπου εδώ μπαίνει στη συζήτηση και το 3-5-2, με Βίτορ κεντρικό στόπερ, τον Σκόνδρα δεξί και τον Ρατς αριστερό.

Αν, όμως, συνεχίσουμε στον… ρυθμό του 4-4-2, ο Τζιόλης με τον Κάτσε θα παίξουν ως αμυντικοί μέσοι, με τους Τζανδάρη και Σαλπιγγίδη στα άκρα και τους Περέιρα, Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης.

Exit mobile version