Άρης: Επιστροφή με απουσίες

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τετάρτη (19/11) με τον Πάουλο Κάμπος να μετρά αρκετές απουσίες τόσο στην πρωινή όσο και στην απογευματινή προπόνηση.

Μετά το ρεπό της Τρίτης (18/11), οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν στις προπονήσεις το πρωί της Τετάρτης (19/11) ενώ ακολούθησαν πρόγραμμα και το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Το πρωινό πρόγραμμα έγινε στο γυμναστήριο του «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ το απογευματινό στο «Δασυγένειο» Αθλητικό Κέντρο. Τα προβλήματα, πάντως, για τον Πάουλο Κάμπος δεν έλειψαν ο οποίος είδε τέσσερις ποδοσφαιριστές του να απέχουν από το πρόγραμμα της ομάδας.

Ο Μάουρο Πόι, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό (αιμάτωμα στη γάμπα), ακολούθησε –για προληπτικούς λόγους- ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Θεραπεία ακολούθησε και ο Μιχάλης Γιαννίτσης, από την πλευρά του, λόγω του γνωστού προβλήματος που έχει στη μέση. Μάλιστα, ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός έκανε μια ειδική εξέταση στο σημείο που έχει το πρόβλημα, η οποία βγήκε «καθαρή».

Από την προπόνηση απουσίαζε και ο Παναγιώτης Ατματσίδης. Ο 28χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός, ο οποίος είχε άδεια για να διευθετήσει μια προσωπική του υπόθεση, θα δώσει κανονικά το παρών στην αυριανή (20/11) προπόνηση. Τέλος, ο νεαρός Δημήτρης Γκίνο θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις των «κίτρινων» την Πέμπτη (20/11), καθώς έχει επιστρέψει από το βράδυ της Τετάρτης (19/11) στη Θεσσαλονίκη από τις υποχρεώσεις του με την ομάδα U-21 της Αλβανίας στο διεθνές τουρνουά IAST Sports Cup Dubai

Exit mobile version