Άρης: «Όχι» από Σολάρι, «αντίο» από Ν’ Λουντουλού

Αρνητική ήταν η απάντηση του Αργεντινού άσου στην πρόταση των «κίτρινων» – Ο 22χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός ενημερώθηκε πως δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Κάμπος

Μια άρνηση και μια αποχώρηση περιλαμβάνουν οι τελευταίες εξελίξεις στον Άρη. Σε ό,τι έχει να κάνει με την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, οι «κίτρινοι» είχαν… βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του Εστέμπαν Σολάρι. Ο Αργεντινός πρώην άσος της Ξάνθης, που πρόσφατα αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Κίνας, βρέθηκε στο «στόχαστρο» των Θεσσαλονικέων αλλά η πρόταση που του έγινε δεν τον καλύπτει οικονομικά. Όπως αναφέρεται, οι διοικούντες τον Άρη του πρότειναν συμβόλαιο με απολαβές που αγγίζουν τις 30.000 ευρώ, αλλά ο παίκτης δείχνει διατεθειμένος να μην «ψαλιδίσει» τις απαιτήσεις του ζητώντας περίπου 20.000 ευρώ περισσότερα. Έτσι, η πρώτη… κρούση δεν είχε αποτέλεσμα κι αναμένεται να φανεί αν ο Άρης θα επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση ή θα στραφεί αλλού.

Στο μέτωπο των αποχωρήσεων, εξελίξεις υπάρχουν με την περίπτωση του Γκαέλ Ν’ Λουντουλού. Ο Γάλλος άσος προπονείται με την ομάδα του Άρη κανονικά από την αρχή της σεζόν αλλά ακόμη δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής. Ωστόσο, ενημερώθηκε τελικά πως δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας. Ο Κάμπος λοιπόν τόνισε στον 22χρονο μεσοεπιθετικό πως δεν «χωράει» στο ρόστερ λόγω της παρουσίας αρκετών ξένων και ουσιαστικά του έδειξε την έξοδο.

Exit mobile version