Άρης: Οι προσθήκες του Ιανουαρίου

Στην τρίωρη σύσκεψη του Άρη που έγινε την Τετάρτη (13/11) η ομάδα αποφάσισε να κινηθεί σε πέντε μεταγραφές τον Ιανουάριο συν τις προσθήκες των Σανιά και Ν΄Λουντουλού

Στον Άρη δεν πρόκειται να αφήσουν «γυμνό» το ρόστερ της ομάδας από τον Ιανουάριο κι έπειτα, όταν και θα δοθεί στον σύλλογο η δυνατότητα να κάνει εκ νέου μεταγραφές. Αυτό αποφασίστηκε, τουλάχιστον, στην τρίωρη σύσκεψη που είχαν το βράδυ της Τετάρτης (12/11) οι διοικούντες την ομάδα με τον Γιάννη Τοπαλίδη. Οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως οι «κίτρινοι» αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν τους Σανιά και Ν΄Λουντουλού, οι οποίοι έχουν ήδη αποκτηθεί, και να πάρουν επιπλέον 5 ποδοσφαιριστές!

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο προαναφερθέντες έχουν ήδη δώσει δείγματα γραφής στον Πάουλο Κάμπος μέσα από τις προπονήσεις κι ο Βραζιλιάνος τεχνικός αδημονεί να πάρει το «ΟΚ» να τους χρησιμοποιήσεις. Από εκεί και πέρα, τόσο ο έμπειρος προπονητής όσο και ο Γιάννης Τοπαλίδης έχουν λίστες με ποδοσφαιριστές κι από αυτές θα γίνει η επιλογή των πέντε επιπλέον ποδοσφαιριστών που θα αποκτηθούν. Τέλος, πρέπει να σημειωθεί πως στη σύσκεψη της Τετάρτης (12/11) έγινε κουβέντα και για οργανωτικά ζητήματα και για τομείς στους οποίους ο σύλλογος πρέπει να βελτιωθεί.

Exit mobile version