Θα σπάσει η Γαλλία την κατάρα της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας ;

Ενισχυμένη απόδοση από το Pamestoixima.gr για την ανάδειξη του Κιλιάν Εμπαπέ ως πρώτου σκόρερ των «Τρικολόρ»

60 χρόνια πέρασαν από την τελευταία φορά που μια ομάδα κατάφερε να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο για 2 συνεχόμενες φορές. Ήταν η Βραζιλία του 1962, η Βραζιλία του Πελέ, η ομάδα που έχει μυθοποιηθεί όσο καμία άλλη στην ιστορία του «ασπρόμαυρου» ποδοσφαίρου. Από τα χρόνια του Πελέ, άλλαξαν προφανώς πάρα πολλά, ωστόσο η εμφατική παρουσία του Κιλιάν Εμπαπέ σε ηλικία 20 ετών στο Μουντιάλ του 2018 ξύπνησε σε πολλούς ανθρώπους τα ποδοσφαιρικά χρόνια της αθωότητας, του ταλέντου και της μοναδικής αποτελεσματικότητας. Από την κατάκτηση του Μουντιάλ του 2018 από την Γαλλία, άλλαξαν επίσης πολλά στην ομάδα αλλά και στον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος παίρνοντας την απόφαση να μείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν με πολυεπίπεδο ρόλο, έχασε αρκετά μεγάλο κομμάτι του συναισθήματος αλλά και της κοινής γνώμης. Όπως πάντα όμως, οι τέσσερις γραμμές του γηπέδου και το γκαζόν, είναι μια ξεχωριστή ιστορία που γράφει συνεχώς νέες σελίδες, μερικές φορές περιορίζοντας τη δυναμική των προηγούμενων.

Με τρομερή ποιότητα στην επίθεση αλλά και απουσίες

Όταν στην επιθετική γραμμή υπάρχει ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου για το 2022, Καρίμ Μπενζεμά, ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο Αντουάν Γκριζμάν και ο Ολιβιέ Ζιρού γνωρίζεις ότι η επίθεση της ομάδας είναι το δυνατό της όπλο. Ταυτόχρονα όμως, η Γαλλία έχει δύο σημαντικότατες απουσίες στον άξονα καθώς εκτός αποστολής έχουν μείνει οι Ενγκολό Καντέ και Πολ Πογκμπά. Ο νεοαποκτηθείς χαφ της Ρεάλ Μαδρίτης Ορελιέν Τσουαμενί θα έχει αναβαθμισμένο ρόλο, ενώ και στην άμυνα η ποιότητα και η κλάση είναι δεδομένη, εκφρασμένη κυρίως μέσω Ράφαελ Βαράν, Ζιλ Κουντέ και τον φορμαρισμένο Σαλίμπα της Άρσεναλ. Η κατάκτηση του Πακγοσμίου Κυπέλλου από τη Γαλλία, προσφέρεται σε απόδοση 7.00 από το Pamestoixima.gr δηλαδή στην τιμή τρίτου φαβορί. Οι «Τρικολόρ», βρίσκονται στον όμιλο μαζί με Aυστραλία, Δανία και Τυνησία.

Ενισχυμένη απόδοση για τον πρώτο σκόρερ

Αθροιστικά, οι επιθετικοί της Γαλλίας που συμμετέχουν στο Μουντιάλ έχουν πετύχει 165 γκολ με τα εθνικά χρώματα. Το να αναδειχθεί ο Κιλιάν Εμπαπέ πρώτος σκόρερ της ομάδας προσφέρεται με ενισχυμένη απόδοση από το Pamestoixma.gr στο 2.50, όσο και για τον Καρίμ Μπενζεμά. Υψηλή απόδοση υπάρχει και για τον Αντουάν Γκριζμάν στο Pamestoixima.gr καθώς για τον επιθετικό της Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται στο 7.00.

Exit mobile version