Ντέρμπι σε Ελλάδα, Ισπανία και Αγγλία με τις πιο δυνατές αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι με πλήθος στοιχηματικών επιλογών στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Ένα δυνατό ποδοσφαιρικό τριήμερο ξεκινάει σήμερα με μεγάλα παιχνίδια στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Στο πρόγραμμα ξεχωρίζουν τα 3 ντέρμπι, Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα (Κυριακή, 17:15) στη La Liga, Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι (Κυριακή, 18:30) στην Premier League και Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (Δευτέρα, 20:00) στη Super League.

Τα ντέρμπι των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων έρχονται με τις καλύτερες αποδόσεις που προσφέρθηκαν ποτέ από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Δεύτερο παιχνίδι της ΑΕΚ στην OPAP ARENA με τον Ατρόμητο

Πολλά ακόμα παιχνίδια παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Το Σάββατο ξεχωρίζουν οι αγώνες Λειψία-Χέρτα Βερολίνου (19:30), Άρης-Ιωνικός (20:30) και Αθλέτικ Μπιλμπάο-Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00).

Την Κυριακή, στις 16:00, η ΑΕΚ δίνει το δεύτερο παιχνίδι της στην OPAP ARENA με τον Ατρόμητο. Την ίδια μέρα αγωνίζονται, στις 19:00, η Νάπολι με την Μπολόνια και στις 20:30, η Μπάγερν με την Φράιμπουργκ.

Τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συνεχίζονται με τις πιο δυνατές αποδόσεις που προσφέρθηκαν ποτέ από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Ο παίκτης που θα δεχτεί κάρτα, ο σκόρερ οποιουδήποτε γκολ

Πλήθος ειδικών στοιχημάτων προσφέρει το Πάμε Στοίχημα για όλα τα παιχνίδια.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν μεταξύ άλλων, στον πρώτο και τον τελευταίο παίκτη που θα σκοράρει, τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ, τον νικητή των κόρνερ, τον παίκτη που θα σκοράρει και θα κερδίσει η ομάδα του, τον παίκτη που θα δεχτεί κάρτα, το ημίχρονο-τελικό & Goal/No Goal, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τη νίκη γηπεδούχου/φιλοξενούμενης ομάδας σε τουλάχιστον ένα από τα δύο ημίχρονα, τη διαφορά νίκης, το ακριβές σύνολο γκολ, τη διπλή ευκαιρία & Goal/No Goal.

Exit mobile version