Η Premier League ξεκινάει την Παρασκευή με τεράστιο ενδιαφέρον

Ενισχυμένες αποδόσεις από το Pamestoixima.gr σε συγκεκριμένες κατηγορίες

Οι μήνες αναμονής φτάνουν το Σάββατο στο τέλος τους καθώς το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, η Αγγλική Premier League, εκκινεί στο Λονδίνο με τον αγώνα της Kρίσταλ Πάλας με την Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα.

Εκτός από το -μόνιμο τα τελευταία χρόνια – δίπολο της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λίβερπουλ για το πρωτάθλημα, η φετινή Premier League δημιουργεί ξεχωριστές ιστορίες στο πρωτάθλημα όπως την ενισχυμένη και ανανεωμένη Τότεναμ, την σταθερή στις υψηλές θέσεις Τσέλσι, τη νέα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Έρικ Τεν Χάγκ, την εντυπωσιακή στους φιλικούς αγώνες Άρσεναλ, την Νιουκάστλ, την μεγάλη επιστροφή της Νότινχαμ Φόρεστ αλλά και πάρα πολλές ιστορίες που δημιουργούνται στη μέση και την ουρά της βαθμολογίας.

Οι κορυφαίες μεταγραφές

Βάσει ονόματος, η μετακίνηση του Έρλινγκ Χάλαντ στη Σίτι αποτέλεσε τη σημαντικότερη μεταγραφή στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο τη φετινή σεζόν όμως κάθε ομάδα έχει τη δική της ξεχωριστή μεταγραφική ιστορία. Η Άρσεναλ απέκτησε τον Γκάμπριελ Ζεσούς που εντυπωσιάζει στα φιλικά, η Τσέλσι τον Ραχίμ Στέρλινγκ από τη Σίτι και τον Kαλιντού Κουλιμπαλί από τη Νάπολι, η Τότεναμ τους Ριτσάρλισον και Ιβάν Πέρισιτς, η Λίβερπουλ τον ταλαντούχο Ντάρβιν Νούνιεζ από τη Μπενφίκα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τους Μαλάτσια και Μαρτίνεζ από την ολλανδική αγορά, ενώ και η Νιουκάστλ δαπάνησε αρκετά χρήματα για την ενίσχυση της άμυνάς της με τον Μπότμαν της Λίλ και τον Τάργκετ της Άστον Βίλα και τον Πόουπ της Μπέρνλι. Και φέτος, τα μεταγραφικά ποσά που δαπανώνται από τις ομάδες είναι τεράστια ενώ οι μεταγραφές τρέχουν κανονικά μέχρι και την 31η Αυγούστου.

Τα ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία των προηγούμενων ετών

Στις 3 από τις 4 τελευταίες σεζόν, η πρωταθλήτρια ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ έχει ξεπεράσει το φράγμα των 95 βαθμών στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Ως προς τους πρώτους σκόρερ ανά σεζόν, ο Βάρντι το 2018 είχε 32 γκολ όμως τις τρεις τελευταίες σεζόν οι πρώτοι σκόρερ αναδείχθηκαν δύο φορές στα 23 γκολ και μια στα 22. Το Pamestoixima.gr προσφέρει ενισχυμένες αποδόσεις στην κατηγορία του νικητή της διοργάνωσης και του πρώτου σκόρερ της σεζόν. Στις μακροχρόνιες επιλογές και τις ειδικές κατηγορίες των ποδοσφαιριστών, υπάρχει πληθώρα επιλογών.

Exit mobile version