Match of the day: ΠΑΟΚ – Λέφσκι Σόφιας στις 20:30

Πλήθος επιλογών από το Πάμε Στοίχημα για τη ρεβάνς του «Δικεφάλου του Βορρά»

Μια εβδομάδα μετά την καθαρή ήττα με 2-0 από τη Λέφσκι Σόφιας ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε στην Τούμπα την ομάδα από τη Βουλγαρία φιλοδοξώντας να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League.

Στην προσπάθειά του για ανατροπή της κατάστασης, ο ΠΑΟΚ θα στερηθεί την κατάμεστη Τούμπα καθώς η θύρα 4 θα παραμείνει κλειστεί λόγω των περσινών επεισοδίων στους αγώνες με την Μαρσέιγ.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα έχει στη διάθεσή του σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι τους Λύραντζη, Μιχάι και Βιερίνια και αναμένεται να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα. Για τη Λέφσκι, η νίκη στο πρώτο παιχνίδι ήρθε κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και με το δεδομένο ότι η ομάδα παρατάχθηκε με αποστολή μόλις 17 ποδοσφαιριστών εκ των οποίων οι 3 τερματοφύλακες.

Η δύναμη της Τούμπας

Τα τελευταία 5 χρόνια, ο ΠΑΟΚ έχει πραγματοποιήσει μια σειρά από σημαντικές ευρωπαϊκές νίκες και ακόμα περισσότερες στην έδρα του. Σε αυτό το διάστημα έχει 12 νίκες, 5 ισοπαλίες και 7 ήττες. Πέρσι, ο ΠΑΟΚ έφτασε μέχρι τους «8» της διοργάνωσης σε μια από τις καλύτερες ευρωπαϊκές σεζόν της ιστορίας του, ωστόσο φέτος κινδυνεύει με αποκλεισμό από το πρώτο παιχνίδι. Στα τελευταία 17 παιχνίδια του στην Ευρώπη εντός έδρας, οι αγώνες του ΠΑΟΚ ήταν στο εύρος των 2-3 γκολ. Ως προς τη Λέφσκι, από τα τελευταία 7 της παιχνίδια, τα 6 ήταν στο No Goal. Οι Βούλγαροι έχουν 2 προκρίσεις και 3 αποκλεισμούς σε προκριματικά τα τελευταία 5 χρόνια και το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πλήθος επιλογών για τον αγώνα.

Ποιοι αναμένεται να αγωνιστούν

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι – Λύρατζης, Ινγκασον, Κάργας, Ρ. Σοάρες – Αουγκούστο, Κούρτιτς – Ζίβκοβιτς, Ντάντας, Μπίσεσβαρ (Κουαλιάτα) – Νάρεϊ. ΛΕΦΣΚΙ ΣΟΦΙΑΣ: Μιχαϊλοφ – Φαν Ντερ Κααπ, Κόρδοβα, Σούτνμπεργκ – Πετρίς, Μιλάνοφ, Κράφεφ, Τσουναμί – Ρονάλντο, Γουέλτον- Μπαρί.

Exit mobile version