Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Τζάμπολ στον 1ο τελικό με πλήθος στοιχηματικών επιλογών

Η σειρά των τελικών μεταξύ των «αιωνίων» παίζει στο παρκέ του Pamestoixima.gr με πολλά ειδικά στοιχήματα

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ διεκδικούν ξανά τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας στο μπάσκετ με την πρώτη «μονομαχία» να ξεκινά σήμερα στις 21.00.

Οι δύο «αιώνιοι» επιστρέφουν σε σειρά τελικών της Basket League ύστερα από τέσσερα χρόνια, με τους «ερυθρόλευκοι» να έχουν το πλεονέκτημα έδρας.

Για 19η φορά στην ιστορία τους, Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και Ολυμπιακός ρίχνονται στην μάχη του τίτλου, με τους «πράσινους» να αναδεικνύονται πρωταθλητές σε 12 περιπτώσεις και τους Πειραιώτες σε 6.

Από τις προηγούμενες σειρές τελικών μεταξύ των δύο ομάδων, ο τίτλος κρίθηκε σε πέμπτο παιχνίδι δέκα φορές, πέντε φορές κρίθηκε στο 3-1 και μόλις τρεις με σκορ 3-0.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών για την σειρά των τελικών της Basket League μεταξύ Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και Ολυμπιακού.

Ανάμεσα σε αυτές βρίσκονται ο νικητής του 1ου αγώνα & νικητής σειράς, το να διατηρήσει ο Ολυμπιακός η ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ το αήττητο της έδρας, το ακριβές σκορ της σειράς, ο αριθμός αγώνων, το να κερδίσει μια από τις ομάδες την σειρά με ανατροπή, το πόσες φορές θα σπάσει η έδρα, το σκορ μετά από 2 αγώνες, το να υπάρξει buzzer beater και η ακριβής πρόβλεψη της σειράς.

Στο παρελθόν, όποια ομάδα μεταξύ των «αιωνίων» είχε το πλεονέκτημα της έδρας ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια 12 φορές, ενώ σε 6 περιπτώσεις τον τίτλο κατέκτησε η ομάδα με το μειονέκτημα.

Συνολικά, σε 79 αγώνες τελικής φάσης οι γηπεδούχοι πήραν το ροζ φύλλο αγώνα 62 φορές και οι φιλοξενούμενοι 16.

Η αποψινή είναι η 86η φορά που τίθενται αντιμέτωποι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, με τους «πράσινους» να μετρούν 48 νίκες έναντι 37 των «ερυθρολεύκων.

Την εφετινή σεζόν οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί πέντε φορές. Αμφότερες επικράτησαν εκτός έδρας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ ο Ολυμπιακός κέρδισε τα δύο ματς της Euroleague και τον τελικό του κυπέλλου.

Ο πρώτος σκόρερ, ο νικητής αγώνα & o/u πόντοι παικτών, ο νικητής της 1ης περιόδου, το χάντικαπ ημιχρόνου, το over/under πόντων Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ/Ολυμπιακού, η πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, η διαφορά νίκης, τα εύστοχα τρίποντα του Σλούκα, τα κλεψίματα του Ντόρσεϊ, τα λάθη του Μέικον και τα ριμπάουντ του Παπαγιάννη, είναι μερικές μόνο από τις στοιχηματικές επιλογές που προσφέρει το Pamestoixima.gr για τη σημερινή αναμέτρηση.

Exit mobile version