Match of the day: Κόσοβο – Ελλάδα στις 21:45

Περισσότερες από 400 αγορές στο Πάμε Στοίχημα

Η νίκη επί της Βόρειας Ιρλανδίας εκτός έδρας ήταν ιδιαιτέρως σημαντική για την Εθνική μας ομάδα που ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Nations League. Μια τέτοια νίκη επί της Βόρειας Ιρλανδίας πριν από σχεδόν 20 χρόνια, το 2003 αποτέλεσε την αρχή μιας χρυσής περιόδου για την Εθνική μας ομάδα με κορύφωση την κατάκτηση του EURO και σταθερότητα στις παρουσίες σε όλα τα μεγάλα τουρνουά μέχρι το 2014 με μόνη εξαίρεση το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006. Ο Γκουστάβο Πογιέτ έδειξε στον αγώνα την στροφή της Εθνικής σε πιο «κυνικές» εμφανίσεις που ήταν και αυτές που δημιούργησαν την ταυτότητα μας ως ελληνικό ποδόσφαιρο σε εθνικό επίπεδο.

Νίκη για να βρεθεί στην κορυφή

Με νίκη στην Πρίστινα επί του Κοσόβου, η Ελλάδα θα έχει το απόλυτο των νικών στις δύο αγωνιστικές έχοντας βγάλει και τα πιο δύσκολα παιχνίδια του ομίλου εκτός έδρας. Στα προηγούμενα 4 παιχνίδια με αντίπαλο το Κόσσοβο η Ελλάδα έχει μια νίκη τον Σεπτέμβριο του 2020 και 3 ισόπαλα παιχνίδια. Οι προηγούμενοι αγώνες ήταν στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ και του Nations League.

Oι αγορές του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 400 στοιχηματικές επιλογές για τον αγώνα Κόσοβο-Ελλάδα.

Ανάμεσα στα ειδικά στοιχήματα που προσφέρονται στα καταστήματα ΟΠΑΠ για τον αγώνα Κόσοβο-Ελλάδα είναι και αυτά για τα πολλαπλά σκορ, τον νικητή των κόρνερ, την ομάδα που θα εκτελέσει το πρώτο/τελευταίο κόρνερ, τον παίκτη που θα σκοράρει πρώτος/τελευταίος, τον παίκτη που θα δεχτεί κάρτα, τις συνολικές κάρτες, τη νίκη με μηδέν παθητικό, τα συνολικά πλάγια άουτ, το πρώτο οφσάιντ, την ομάδα με τα περισσότερα ελεύθερα από το τέρμα, το λεπτό του πρώτου γκολ.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στο παιχνίδι της Εθνικής Ομάδας και την «Επιστροφή Στοιχήματος», για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Exit mobile version