Οι εθνικές ομάδες αναλαμβάνουν δράση με Nations League και μπαράζ για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τους συλλόγους με τον τελικό του Champions League. Η σκυτάλη περνάει στις εθνικές ομάδες.

Για δύο εβδομάδες διεξάγονται παιχνίδια των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων, οι τελευταίοι αγώνες μπαράζ για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο τελικός του διηπειρωτικού κυπέλλου και ξεκινάει το νέο Nations League.

Μπαράζ Σκωτίας-Ουκρανίας στη Γλασκώβη

Η Ουκρανία δίνει το πρώτο της παιχνίδι μετά την εισβολή της Ρωσίας. Την Τετάρτη (21:45) στο Hampden Park αντιμετωπίζει την Σκωτία, στον ημιτελικό των play off για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει την Κυριακή, στο Κάρντιφ, με την Ουαλία, στον τελικό που θα κρίνει το εισιτήριο για το Κατάρ.

Ο αγώνας Σκωτία-Ουκρανία παίζεται με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Πολλές είναι οι στοιχηματικές επιλογές που προσφέρονται τόσο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι όσο και κατά τη διάρκειά του.

Η Ιταλία με την Αργεντινή στον τελικό του Διηπειρωτικού

Την Τετάρτη (21:45) διεξάγεται και ο τελικός του Διηπειρωτικού Κυπέλλου, ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία και την πρωταθλήτρια Νότιας Αμερικής Αργεντινή. Στο Wembley γίνεται το μεγάλο παιχνίδι, στο γήπεδο που πριν από 1 χρόνο η Ιταλία κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Πλήθος στοιχηματικών επιλογών προσφέρει το Pamestoixima.gr και για τον αγώνα Ιταλία-Αργεντινή, ο οποίος επίσης παίζεται με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Πρεμιέρα για την Εθνική Ομάδα στο Nations League

Αυτή την εβδομάδα ξεκινάει και το Nations League. Η Εθνική Ομάδα συμμετέχει στον 2ο όμιλο της τρίτης κατηγορίας, με αντιπάλους την Βόρεια Ιρλανδία, το Κόσοβο και την Κύπρο.

Ξεκινάει τις υποχρεώσεις της την Πέμπτη (21:45) με την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία στο Μπέλφαστ, η οποία παίζεται με 0% γκανιότα στο Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή της.

Ακολουθούν το νέο εκτός έδρας ματς με το Κόσοβο (Κυριακή 5 Ιουνίου, 21:45) και τα 2 ματς στον Βόλο με την Κύπρο (Πέμπτη 9 Ιουνίου, 21:45) και το Κόσοβο (Κυριακή 12 Ιουνίου, 21:45).

Exit mobile version