Το φημισμένο Γκραν Πρι του Μονακό έρχεται αυτό το Σαββατοκύριακο

Εκατοντάδες επιλογές από το Pamestoixima.gr

Αν η Φόρμουλα 1 διεξαγόταν σε γήπεδο ποδοσφαίρου, το Μονακό θα ήταν το Wembley. Το Γκραν Πρι του Μόντε Κάρλο, συγκεντρώνει τα περισσότερα checks από το εγχειρίδιο της Φόρμουλα 1. Έχει πρεστίζ, λάμψη, διασχίζει μια ολόκληρη πόλη, συνδυάζει θάλασσα και κλειστές στροφές, το πιο ιστορικό τούνελ των αγώνων κάτω από το Fairmont, το Nouvelle Chicane και βεβαίως το ακατάρριπτο ρεκόρ του Άιρτον Σέννα με 6 νίκες.

Κούρσα για τρεις

Αναλογικά με τα υπόλοιπα Γκραν Πρι του προγράμματος της Φόρμουλα 1, αυτό του Μονακό ξεχωρίζει και για έναν επιπλέον λόγο. Τα δοκιμαστικά αποτελούν τα πιο σημαντικά όλης της χρονιάς καθώς η πίστα δεν προσφέρεται για συχνές προσπεράσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα, συνεπώς οι κατατακτήριες τείνουν να γίνουν εξίσου σημαντικές με τον ίδιο τον αγώνα. Ρεντ Μπουλ, Μερσέντες και Φεράρι ξεκινούν για να διακριθούν στον αγώνα που για ακόμη μια χρονιά θα συγκεντρώσει παγκόσμιους αστέρες εντός και εκτός του αθλήματος. Στο Pamestoixima.gr προσφέρεται πλήθος αγορών για τον αγώνα.

Η βαθμολογία σε οδηγούς και κατασκευαστές

Στην κορυφή της βαθμολογίας των οδηγών βρίσκεται ο Μαξ Φερστάπεν με 110 βαθμούς, 104 έχει ο Λεκλέρκ και ακολουθούν Πέρεθ, Ράσελ και Σάινθ με 85,74, και 65 αντίστοιχα. Ο Λιούις Χάμιλτον είναι 6ος με 46. Στους κατασκευαστές, πρώτη η Ρεντ Μπουλ με 195, δεύτερη η Φεράρι με 169 και Τρίτη η Μερσέντες με 120.

Exit mobile version