Μatch of the day: Άρης – ΑΕΚ στις 20:00

Πλήθος επιλογών από το Πάμε Στοίχημα για τον «τελικό Ευρώπης»! 

Άρης και ΑΕΚ δίνουν απόψε στις 20:00 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το μεγαλύτερο παιχνίδι της χρονιάς εντός συνόρων δεδομένου ότι από το αποτέλεσμα του αγώνα θα κριθεί η συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Ο Άρης πήρε μια τεράστιας σημασίας νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Τετάρτη, ενώ η ΑΕΚ νίκησε με 3-0 τον ΠΑΣ Γιάννενα στην καλύτερή της εμφάνιση στα Playoffs.

Η βαθμολογική κατάσταση, τι διακυβεύεται και τα σενάρια

Άρης και ΑΕΚ ισοβαθμούν στους 58 με τους Θεσσαλονικείς να έχουν κερδίσει την ΑΕΚ εντός έδρας στην κανονική διάρκεια της σεζόν και εκτός έδρας στον πρώτο γύρο των πλεϊ οφ. Η Ένωση είχε επικρατήσει στο ΟΑΚΑ στον πρώτο γύρο της κανονικής διάρκειας με 2-1. Για την ολοκλήρωση των πλεϊ οφ απομένουν δύο αγώνες. Εάν η ΑΕΚ επικρατήσει του Άρη εξασφαλίζει το ευρωπαϊκό εισιτήριο καθώς οι νίκες θα είναι 2-2 αλλά η ΑΕΚ ευνοείται στο συγκεκριμένο σενάριο ισοβαθμίας καθώς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχε τερματίσει πάνω από τον Άρη. Εάν νικήσει ο Άρης, επίσης εξασφαλίζει την έξοδο του στην Ευρώπη καθώς οι νίκες επί της ΑΕΚ θα είναι στο 3-1 με αποτέλεσμα να ευνοείται σε αυτό το σενάριο ανεξαρτήτως του αποτελέσματος της τελευταίας αγωνιστικής. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος, η τελευταία αγωνιστική (ΑΕΚ-Ολυμπιακός και ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης) θα κρίνει το ευρωπαϊκό εισιτήριο με την ισοβαθμία όμως να ευνοεί τον Άρη καθώς θα υπερτερεί σε νίκες της ΑΕΚ.

Η στατιστική σύγκριση των δύο ομάδων

Η πρόσφατη προϊστορία

Η ΑΕΚ έχει χτίσει θετική προϊστορία στην έδρα του Άρη τα τελευταία χρόνια. Αυτή διεκόπη όμως στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος όταν και ηττήθηκε με 2-1. Πριν από αυτό τον αγώνα η Ένωση έτρεχε αήττητο σερί 4 αγώνων στην έδρα του Άρη στο πρωτάθλημα, έχοντας όμως κατακτήσει και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου του 2020 μέσα στην έδρα των «κίτρινων». Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών για τον αγώνα μεταξύ άλλων για τα γκολ, τους σκόρερ, το Over/Under αλλά και ειδικές επιλογές.

Exit mobile version