Ημιτελικοί-φωτιά απόψε σε Europa League και Conference League

Το πρώτο ζευγάρι των τελικών των Κυπέλλων Ευρώπης έγινε γνωστό. Η Λίβερπουλ και η Ρεάλ Μαδρίτης θα αναμετρηθούν στον τελικό του Champions League, το Σάββατο28 Μαϊου στο Παρίσι.

Απόψε θα μάθουμε και τα ζευγάρια των τελικών του Europa League (Τετάρτη 18 Μαϊου, στη Σεβίλλη) και του Conference League (Τετάρτη 25 Μαϊου, στα Τίρανα).

Η πρόκριση είναι ανοιχτή και στους 4 ημιτελικούς. Το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλα τα παιχνίδια, ενώ οι αγώνες Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Γουέστ Χαμ και Ρόμα-Λέστερ παίζονται με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις

Στο Europa League η Λειψία κέρδισε με 1-0 τη Ρέιντζερς και η ρεβάνς στη Γλασκώβη αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Με ενισχυμένες αποδόσεις προσφέρονται από το Pamestoixima.gr τα ειδικά στοιχήματα με το Χ ημίχρονο-1 τελικό της Ρέιντζερς σε συνδυασμό με το Goal, το σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα, το να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ και το σκοράρισμα από τον Αντρέ Σίλβα.

Στον άλλο ημιτελικό η Άιντραχτ Φρανκφούρτης κέρδισε εκτός έδρας με 2-1 την Γουέστ Χαμ και απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση. Τα ειδικά στοιχήματα, με το Χ ημίχρονο-2 τελικό της Γουέστ Χαμ σε συνδυασμό με το Goal, το 0-1 σκορ οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα, το να μη σημειωθεί γκολ πριν από το 20’ και το σκοράρισμα από τον Τζάρορντ Μπόουεν, παίζονται με ενισχυμένες αποδόσεις στο Pamestoixima.gr.

Λύνουν τους λογαριασμούς τους στη Ρώμη

Στο Conference League ισόπαλος με 1-1 έληξε ο πρώτος αγώνας της Λέστερ με τη Ρόμα. Για τη ρεβάνς στη Ρώμη προσφέρονται ενισχυμένες αποδόσεις στα ειδικά στοιχήματα για το Χ ημίχρονο-1 τελικό της Ρόμα σε συνδυασμό με το Goal, το 1-1 σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, το να μη σημειωθεί γκολ πριν από το 20’ και το σκοράρισμα από τον Τάμι Άμπραχαμ.

Στο άλλο ζευγάρι η Φέγενορντ κέρδισε με 3-2 τη Μαρσέιγ. Η πρόκριση θα κριθεί στη Μασσαλία και το Pamestoixima.gr προσφέρει ενισχυμένες αποδόσεις για το Χ ημίχρονο-1 τελικό της Μαρσέιγ σε συνδυασμό με το Over 2,5, το 2-1 σκορ οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα, το να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ και τον Τσεγκίζ Ουντέρ ως anytime σκόρερ.

Exit mobile version