Match of the day: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι στις 21:45

Πλήθος επιλογών από το Πάμε Στοίχημα για τον αποψινό αγώνα 

Μια από τις πιο αποτυχημένες σεζόν στην σύγχρονη ιστορία των «κόκκινων διαβόλων» οδεύει προς την ολοκλήρωσή της και η έλευση του Έρικ Τεν Χάγκ στον πάγκο ενόψει της νέας σεζόν δεν έχει φέρει κάποια νότα αισιοδοξίας στους φίλους της ομάδας τουλάχιστον προσώρας. Το TOP 4 για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μοιάζει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου απίθανο τη στιγμή που η Τσέλσι πήρε μια τεράστια νίκη επί της Γουέστ Χαμ και αύξησε την διαφορά της από την τέταρτη Άρσεναλ.

Η προϊστορία και τα ενδιαφέροντα στατιστικά

6 νίκες, 6 ισοπαλίες και 2 ήττες είναι ο απολογισμός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εντός έδρας με την Τσέλσι τα τελευταία χρόνια όμως το πιο απίστευτο στατιστικό στοιχείο της φετινής σεζόν είναι ότι η Γιουνάιτεντ έχει δεχθεί 51 γκολ έχοντας μια από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας. Η Γιουνάιτεντ έχει κρατήσει το 0 μόλις σε 10 από τα 53 παιχνίδια της φετινής σεζόν ενώ και η Τσέλσι έχει απωλέσει 16 βαθμούς σε παιχνίδια που βρισκόταν μπροστά στο σκορ. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 450 αγορές για το παιχνίδι μεταξύ άλλων για την ομάδα που θα κερδίσει, τους σκόρερ, το ακριβές σκορ αλλά και αγορές στα γκολ.

Ποιοι αναμένεται να αγωνιστούν

ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα – Νταλότ, Λίντελοφ, Βαράν, Τέλες – Μάτιτς, ΜακΤόμινι, Μπρ. Φερνάντες – Ελάνγκα, Ράσφορντ, Κρ. Ρονάλντο. ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί – Αθπιλικουέτα, Τ. Σίλβα, Ρίντιγκερ (Κρίστενσεν) – Τζέιμς (Λόφτους-Τσικ), Καντέ, Ζορζίνιο, Αλόνσο – Βέρνερ, Μάουντ – Χάβερτς

Exit mobile version