Δυνατά παιχνίδια απόψε για τα ημιτελικά του Europa League και του Conference League

Ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις από το Pamestoixima.gr 

Η δράση μεταφέρεται απόψε από το Champions League στο Europa League και το Conference League. Στις 22:00 αρχίζουν οι 4 ημιτελικοί και το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις.

Στο Europa League η Λειψία φιλοξενεί τη Ρέιντζερς. Με ενισχυμένες αποδόσεις προσφέρονται από το Pamestoixima.gr το σκορ 1-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα, τα πολλαπλά σκορ 2-1, 3-1 και 4-1, το να μη σημειωθεί γκολ πριν από το 20’ και το σκοράρισμα από τον Κρίστοφερ Ενκουκού.

Στον άλλο ημιτελικό η Γουέστ Χαμ αντιμετωπίζει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Το Pamestoixima.gr προσφέρει ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις για το αποτέλεσμα 0-0 στο 1ο ημίχρονο, το σκορ 1-0 οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι και το να μην μπει γκολ πριν από το 40’.

Πάνω από 400 επιλογές στο Conference League

Στο Conference League το Pamestoixima.gr προσφέρει περισσότερες από 400 στοιχηματικές επιλογές στους ημιτελικούς αγώνες Λέστερ-Ρόμα και Φέγενορντ-Μαρσέιγ, οι οποίοι παίζονται και με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Ενισχυμένες αποδόσεις προσφέρονται στον αγώνα Λέστερ-Ρόμα στα ειδικά στοιχήματα για τον Τζέιμι Βάρντι ως anytime σκόρερ, το να μη σημειωθεί γκολ πριν από το 20’ και το σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι.

Στον ημιτελικό Φέγενορντ-Μαρσέιγ ενισχυμένες αποδόσεις έχουν τα ειδικά στοιχήματα για το να μην μπει γκολ πριν από το 30’, το σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα και το σκοράρισμα από τον Αρκάντιους Μιλίκ.

Μεγάλο ντέρμπι στο Old Trafford

Στην Premier League διεξάγεται απόψε (21:45) στο Old Trafford το ντέρμπι ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι. Μόνο νίκη θέλουν οι «μπέμπηδες» για να πλησιάσουν την τετράδα του Champions League. Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας βρίσκονται οι «μπλε» και θέλουν να «σφραγίσουν» το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Πολλές στοιχηματικές επιλογές προσφέρει το Pamestoixima.gr και για το ντέρμπι της Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσέλσι.

Με ενισχυμένες αποδόσεις παίζονται τα ειδικά στοιχήματα για το σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, το να μη σημειωθεί γκολ πριν από το 10’ και 2 anytime σκόρερ, τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Κάι Χάβερτς.

Exit mobile version