Για το break στο Μονακό ο Ολυμπιακός

Η αναμέτρηση της «Salle Gaston Médecin» με πλήθος στοιχηματικών επιλογών στο Pamestoixima.gr

Να επανακτήσει το πλεονέκτημα της έδρας στη σειρά με τη Μονακό θα προσπαθήσει σήμερα ο Ολυμπιακός. Μετά το break των Μονεγάσκων στο ΣΕΦ, οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να ανταποδώσουν απόψε (22.00) και να πάρουν το προβάδισμα στις νίκες στον δρόμο για το Final 4 της Euroleague.

Στην «Salle Gaston Médecin» του Πριγκιπάτου, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα επιχειρήσει το βράδυ την πρώτη απόπειρα για το 2-1, ενώ σε περίπτωση ήττας θα έχει μια τελευταία ευκαιρία την Παρασκευή.

Από την άλλη, το σύνολο του Σάσα Ομπράντοβιτς θα προσπαθήσει να επαναλάβει ό,τι και στην κανονική διάρκεια, όταν και είχε επικρατήσει με 92-72 εντός έδρας.

Οι γηπεδούχοι μετρούν έξι συνεχόμενες νίκες στη Γαλλία και με στήριγμα τον Μάικ Τζέιμς ευελπιστούν να δώσουν συνέχεια στο θετικό σερί.

Οι Πειραιώτες καλούνται να περιορίσουν τα επιθετικά όπλα της Μονακό και να πάρουν τουλάχιστον ένα ροζ φύλλο στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια, αρχής γενομένης από σήμερα.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών για την αναμέτρηση της Μονακό με τον Ολυμπιακό για τα playoffs της Euroleague. Ανάμεσα σε αυτές βρίσκονται ο νικητής, το χάντικαπ πόντων, το over/under πόντων αγώνα, η διαφορά νίκης, ο νικητής πρώτης περιόδου, τα συνολικά εύστοχα τρίποντα αγώνα, η πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, τα συνολικά κοψίματα της γηπεδούχου, τα συνολικά ριμπάουντ του φιλοξενούμενου και ο νικητής αγώνα & συνολικοί πόντοι.

Επιπλέον, το Pamestoixima.gr προσφέρει στοιχηματικές επιλογές για αγορές παικτών, όπως ο πρώτος σκόρερ, ο νικητής αγώνα & over/under πόντων του Τζέιμς, το νταμπλ-νταμπλ του Σλούκα, οι ασίστ του Παπανικολάου, τα εύστοχα τρίποντα του Βεζένκοφ, τα κλεψίματα του Γουόκαπ, τα κοψίματα του Φαλ, τα λάθη του Ντόρσεϊ και τα φάουλ του Μπέικον.

Exit mobile version