Αρχίζουν με ντέρμπι οι ημιτελικοί των Κυπέλλων Ευρώπης

Περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές στα καταστήματα ΟΠΑΠ για τον αποψινό αγώνα Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης

Η ημιτελική φάση των Κυπέλλων Ευρώπης ξεκινάει αυτή την εβδομάδα. Στο Champions League διεξάγεται απόψε (22:00) το ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης. Αύριο (22:00), στον άλλο ημιτελικό, η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρονται περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές για τους δύο ημιτελικούς του Champions League.

Ακολουθούν την Πέμπτη (22:00) οι άλλες δύο ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στο Europa League γίνονται οι αγώνες Γουέστ Χαμ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Λειψία-Ρέιντζερς και στο Conference League τα παιχνίδια Λέστερ-Ρόμα και Φέγενορντ-Μαρσέιγ.

Το Πάμε Στοίχημα έχει ετοιμάσει περισσότερα από 400 ειδικά στοιχήματα για τους ημιτελικούς αγώνες του Europa League, ενώ ο αγώνας του Conference League, Φέγενορντ-Μαρσέιγ προσφέρεται με ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα».

Ο νικητής, το ζευγάρι τελικού και η πρόκριση

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και ειδικά στοιχήματα για τον νικητή και το ζευγάρι τελικού του Champions League, του Europa League και του Conference League, καθώς και για την πρόκριση σε κάθε αγώνα της ημιτελικής φάσης των τριών διασυλλογικών διοργανώσεων.

Στο Κύπελλο Ελλάδας γίνονται αύριο οι αγώνες ρεβάνς της ημιτελικής φάσης, Λαμία-Παναθηναϊκός (18:00) και Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (20:00). Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 1-0 τη Λαμία στο πρώτο ματς στη «Λεωφόρο», ενώ ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός ήρθαν ισόπαλοι με 0-0 στην Τούμπα.

Πολλές στοιχηματικές επιλογές προσφέρει το Πάμε Στοίχημα και για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τρίτη μάχη του Ολυμπιακού με τη Μονακό

Στη Euroleague η σειρά των αγώνων του Ολυμπιακού με τη Μονακό μεταφέρεται στη Γαλλία. Αύριο (22:00) διεξάγεται στο Μονακό η τρίτη αναμέτρησή τους για τα play off. Στις 2 πρώτες αναμετρήσεις τους πέτυχαν από μία νίκη.

Πλήθος ειδικών στοιχημάτων προσφέρεται στα καταστήματα ΟΠΑΠ τόσο πριν την έναρξη όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα Μονακό-Ολυμπιακός.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν στα καταστήματα ΟΠΑΠ αθλητικό κανάλι που μεταδίδει λεπτό προς λεπτό ζωντανά αγώνες απ’ όλο τον κόσμο.

Εξελιγμένη εμπειρία στοιχήματος προσφέρεται και μέσω των Virtual Sports, Ποδόσφαιρο, Πρωτάθλημα και Μπάσκετ, με κορυφαία γραφικά, αμέτρητες φάσεις και στοιχηματικές επιλογές.

Exit mobile version