EuroLeague: Τζάμπολ σήμερα στα playoffs με τα παιχνίδια Μιλάνο-Εφές και Μπαρτσελόνα-Μπάγερν

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ειδικές στοιχηματικές επιλογές για όλα τα ζευγάρια των πλέι οφ

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τις ομάδες της Euroleague, που ξεκινούν τις μονομαχίες τους για τα playoffs της διοργάνωσης. Στόχος των οκτώ διεκδικητών είναι ένα εισιτήριο για το Final 4, που θα διεξαχθεί στο στην «Stark Arena» του Βελιγραδίου στις 19 με 21 Μαΐου.

Οι ομάδες που τερμάτισαν στις οκτώ πρώτες θέσεις της βαθμολογίας παίζουν τους κόπους μιας χρονιάς, σε μια σειρά αγώνων που θα τραβήξει την προσοχή όλων των φίλων του μπάσκετ.

Αρμάνι Μιλάνο-Αναντολού Εφές

​​​​​​​Η αυλαία των playoffs ανοίγει απόψε στις 20.00 με την Αρμάνι να υποδέχεται την Εφές, σε ένα αμφίρροπο ζευγάρι. Η ιταλική ομάδα τερμάτισε στην 3η θέση με ρεκόρ 19-9 στην κανονική διάρκεια, ενώ οι Τούρκοι έμειναν έκτοι με 16-12.

Στα μεταξύ τους παιχνίδια την εφετινή σεζόν, το σύνολο του Μεσίνα επικράτησε και τις δύο φορές της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Οι Ιταλοί έχουν το πλεονέκτημα της έδρας, ωστόσο η ομάδα του Αταμάν είναι απρόβλεπτη και σίγουρα θα διεκδικήσει όσες πιθανότητες της αναλογούν για την πρόκριση.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών για την σειρά των αγώνων μεταξύ Αρμάνι Μιλάνο και Ανατολού Εφές, όπως η πρόκριση, το σκορ μετά τους δύο πρώτους αγώνες και το να κερδίσει μια εκ των δυο την σειρά με ανατροπή.

Μπαρτσελόνα-Μπάγερν Μονάχου

Το δεύτερο τζάμπολ σήμερα θα γίνει στην Βαρκελώνη (22.00), με την Μπαρτσελόνα να φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου. Οι «μπλαουγκράνα» τερμάτισαν στην κορυφή της βαθμολογίας στην regular season και έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην Γερμανική ομάδα. Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη παρουσία των Βαυαρών στα πλέι playoffs της Euroleague.

Οι Καταλανοί επικράτησαν και στα δύο παιχνίδια της regular season, με το Pamestoixima.gr να προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές και για την σημερινή αναμέτρηση, όπως τη διαφορά νίκης, τα συνολικά εύστοχα τρίποντα, το over/under πόντων, το να υπάρξει τεχνική ποινή στον αγώνα, τον πρώτο σκόρερ, τις ασίστ του Καλάθη, τα κοψίματα του Μίροτιτς και τα ριμπάουντ του Χάντερ.

Παράλληλα, το Pamestoixima.gr προσφέρει και ειδικούς στοιχηματισμούς για την σειρά, όπως το ακριβές σκορ και το αήττητο της έδρας.

Ολυμπιακός-Μονακό

Οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στην διαδικασία των playoffs μετά από τέσσερα χρόνια, καθώς η τελευταία φορά που διεκδίκησαν την είσοδος τους σε Final 4 ήταν το 2018, όταν και αποκλείστηκαν από την Ζαλγκίρις.

Αντίπαλος της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, η άπειρη Μονακό. Οι Γάλλοι πραγματοποίησαν έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο και κατάφεραν να τερματίσουν έβδομοι, ενώ επικράτησαν και του Ολυμπιακού στο «Salle Gaston Médecin».

Από την άλλη, μεγάλο όπλο στη φαρέτρα των Πειραιωτών αποτελεί η έδρας, καθώς ηττήθηκαν μόλις μια φορά στο ΣΕΦ την εφετινή σεζόν, από τον Ερυθρό Αστέρα. Πρώτο τζάμπολ αύριο στις 21.00.
Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα & ο νικητής της σειράς, η ακριβής πρόβλεψη της σειράς, το over/under αγώνων και το χάντικαπ της σειράς είναι μερικές από τις στοιχηματικές επιλογές που προσφέρει το Pamestoixima.gr, για το ζευγάρι του Ολυμπιακού με τη Μονακό.

Ρεάλ Μαδρίτης-Μακάμπι Τελ Αβίβ

Το ζευγάρι που κλείνει χρονικά τα πρώτα παιχνίδια των playoffs είναι αυτό της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι Μαδριλένοι θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί την σειρά αύριο και να πάρουν το πρώτο παιχνίδι (22.00), ωστόσο η ομάδα του Εβέν έχει δείξει πως παραμένει ανταγωνιστική και εκτός έδρας.

Οι δυο ομάδες μοιράστηκαν τις νίκες στην κανονική περίοδο, με αμφότερα τα παιχνίδια να κρίνονται στο ένα σουτ.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών τόσο για τον αυριανό αγώνα, όσο και για την σειρά. Ανάμεσα σε αυτές βρίσκονται το να παραμείνει αήττητη εντός έδρας είτε η Ρεάλ είτε η Μακάμπι, ο νικητής του πρώτου αγώνα & νικητής σειράς, το πόσες φορές θα σπάσει η έδρα, το ποια ομάδα θα σπάσει πρώτη την έδρα της άλλης και το σκορ μετά από 2 αγώνες.

Εκτός από τις στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες και τα ζευγάρια, το Pamestoixima.gr προσφέρει και πολλές ειδικές στοιχηματικές για τη διοργάνωση της Euroleague. Ανάμεσα σε αυτές είναι ο νικητής, το ποια ομάδα θα φτάσει στον τελικό, το ζευγάρι του τελικού, το πόσες ομάδες θα προκριθούν με μειονέκτημα έδρας και το ζευγάρι τελικού & νικητής.

Exit mobile version