Λούτον-Νότινγχαμ Φόρεστ σε δυνατό «bras de fer» για τα playoffs

Περισσότερες από 210 στοιχηματικές επιλογές για τον αγώνα του «Kenilworth Road» από το Pamestoixima.gr

Λίγες στροφές απομένουν για το φινάλε της Championship και τα περιθώρια για τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο μέσω των πλέι οφ, ολοένα και στενεύουν.

Η σημερινή 42η αγωνιστική περιλαμβάνει κρίσιμες αναμετρήσεις ενόψει της συνέχειας, με αυτή της Λούτον απέναντι στη Νότινγχαμ Φόρεστ να ξεχωρίζει.

Ίσως στο πιο καθοριστικό ματς της ημέρας, η ομάδα του Νέιθαν Τζόουνς υποδέχεται τους «Tricky Trees» με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα της επιτρέψει να διεκδικήσει την άνοδο στην Premier League.

Οι «hatters» βρίσκονται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 65 βαθμούς, ωστόσο οι Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Μπλάκμπερν, Μίντλεσμπρο και Μίλγουολ βρίσκονται σε απόσταση βολής και καραδοκούν για να κλείσουν θέση στα πλέι οφ ανόδου.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μόλις μια νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα και η σημερινή αναμέτρηση αποτελεί «τελικό».

Από την άλλη, η Νότινγχαμ Φόρεστ βρίσκεται στην 4η θέση με 67 βαθμούς, ωστόσο έχει και δύο ματς λιγότερα. Το σύνολο του Στιβ Κούπερ δεν έχει ηττηθεί από τις 30 Ιανουαρίου, μετρώντας 8 νίκες και τρεις ισοπαλίες και δύσκολα θα χάσει το τραίνο το πλέι οφ. Εφόσον κερδίσει τα ματς που της απομένουν, μπορεί να προλάβει ακόμα και την απευθείας άνοδο.

Στο ματς του πρώτου γύρου, η αναμέτρηση στο «City Ground» ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα. Στα τελευταία πέντε μεταξύ τους παιχνίδια, η Φόρεστ έχει επικρατήσει δύο φορές, η Λούτον μετρά μία νίκη και δύο παιχνίδια έληξαν χωρίς νικητή.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει περισσότερες από 215 στοιχηματικές επιλογές για τον αγώνα της Λούτον με την Νότινγχαμ Φόρεστ.

Ανάμεσα σε αυτές βρίσκονται η διπλή ευκαιρία, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, το ημίχρονο/τελικό, η πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, το ακριβές σκορ, το τελικό αποτέλεσμα & over/under, το σκορ πολλαπλών επιλογών, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, ο παίκτης που θα σκοράρει το πρώτο γκολ, η πρώτη ομάδα που θα φτάσει στα πέντε κόρνερ και το να επιτευχθεί το πρώτο τέρμα πριν το 30’.

Exit mobile version