5 πράγματα που αξίζει να παρακολουθήσουμε το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Απριλίου

Χιλιάδες επιλογές σε όλα τα σπορ από το Pamestoixima.gr 

Κρίσιμες μάχες εντός και εκτός συνόρων περιλαμβάνει το πρόγραμμα των επόμενων ημερών τόσο ως προς το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, όσο και αυτού της Δευτέρας.

To OPAP NEWS συγκεντρώνει τα πιο σημαντικά που αξίζει να παρακολουθήσουμε.

Μεγάλη κόντρα για την Ευρώπη

Το απόγευμα της Κυριακής, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη σε έναν πολύ σημαντικό αγώνα ως προς την ομάδα που θα κάνει αποφασιστικό βήμα για την έξοδο της στην Ευρώπη. Η Ένωση έχει έναν βαθμό περισσότερο από τον Άρη και το παιχνίδι είναι «εξάποντο» όπως χαρακτηριστικά λέγεται στην ποδοσφαιρική διάλεκτο. Η Ένωση είχε κερδίσει τον Άρη στο ΟΑΚΑ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και προσφάτως ηττήθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά αμφότερα τα παιχνίδια ανήκουν στο παρελθόν. Σέντρα στο ΟΑΚΑ στις 19:30 την Κυριακή, με περισσότερες από 220 επιλογές από το Pamestoixima.gr.

Ντέρμπι τίτλου στην Αγγλία

Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ έχουν δώσει 30 από τα 38 παιχνίδια του πρωταθλήματος και την Κυριακή στις 18:30 παίζουν το 31ο. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει 73 βαθμούς και η Λίβερπουλ 72. Η καλύτερη άμυνα (Μάντσεστερ Σίτι με 18 γκολ παθητικό) αντιμετωπίζει την καλύτερη επίθεση (Λίβερπουλ 77 γκολ ενεργητικό). Από το αποτέλεσμα του αγώνα θα κριθούν πολλά ως προς τη συνέχεια του πρωταθλήματος και στο Pamestoixima.gr προσφέρονται περισσότερες από 440 επιλογές.

Αναζητείται αντίδραση

Μπροστά σε 70 χιλιάδες θεατές την προηγούμενη αγνωιστική, η Μίλαν έμεινε στο 0-0 με την Μπολόνια χάνοντας την ευκαιρία να ξεφύγει στη βαθμολογία του ιταλικού πρωταθλήματος. Με τα τωρινά δεδομένα, οι «ροσονέρι» είναι στην κορυφή με 67 βαθμούς, 66 έχει η Νάπολι και 63 η Ίντερ με ένα παιχνίδι λιγότερο. Αντίπαλος της ομάδας του Πιόλι η Τορίνο το βράδυ της Κυριακής στις 21:45 σε ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν και μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι του Μιλάνου. Στο Pamestoixima.gr προσφέρονται περισσότερες από 340 επιλογές.

Gran Prix Αυστραλίας

Η Αυστραλία έχει ήδη υποδεχθεί τους οδηγούς της Formula 1 με τα ελεύθερα δοκιμαστικά και το βασικό συμπέρασμα των πρώτων δύο αγώνων του πρωταθλήματος αφορά στο ότι η Ferrari δείχνει αυτή τη στιγμή να έχει το καλύτερο μονοθέσιο αλλά πολύ κοντά με αυτό της Red Bull. O Λεκλέρ ήταν ο ταχύτερος στα ελεύθερα δοκιμαστικά και το ενδιαφέρον ενόψει του Σαββατοκύριακου κορυφώνεται. Στο Pamestoixima.gr προσφέρεται πλήθος στοιχηματικών επιλογών.

Αιώνιο ντέρμπι κορυφής στην Basket League

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και Ολυμπιακός ισοβαθμούν στην κορυφή της Μπάσκετ Λιγκ με τους «πράσινους» να έχουν επικρατήσει των «Ερυθρόλευκων» στον μεταξύ τους αγώνα στο ΣΕΦ στον πρώτο γύρο. Επί της ουσίας, το παιχνίδι που θα γίνει τη Δευτέρα θα κρίνει την ομάδα που θα έχει το πλεονέκτημα έδρας στο πρωτάθλημα παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα. Και για αυτόν τον αγώνα υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές από το Pamestoixima.gr.

Exit mobile version