Επικίνδυνη αποστολή στο Χαλ για την Χάντερσφιλντ

Περισσότερες από 200 στοιχηματικές επιλογές για την αναμέτρηση του «MKM stadium» από το Pamestoixima.gr

Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η 40η αγωνιστική στην Championship, με σημαντικές αναμετρήσεις που μπορεί να καθορίσουν την τελική κατάταξη ενόψει των πλέι οφ και την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Στο σημερινό πρόγραμμα, η Χαλ υποδέχεται την Χάντερσφιλντ (21.45) σε ένα κομβικό παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους. Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν προέρχεται από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει χάσει το τραίνο των πλέι οφ ανόδου.

Τα «τεριέ» ηττήθηκαν στο ντέρμπι της 39ης αγωνιστικής από την Μπόρνμουθ με 3-0 και έτσι βρίσκονται πλέον στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, τέσσερις βαθμούς μπροστά από τους διώκτες τους.

Η Χάντερσφιλντ θέλει τη νίκη προκειμένου να διατηρηθεί σε τροχιά ανόδου, έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Από την άλλη, η Χαλ φαίνεται πως δεν θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό, καθώς βρίσκεται 13 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Το σύνολο του Σότα Αρβελάντζε έχει ηττηθεί στα τελευταία πέντε παιχνίδια εντός έδρας και σε περίπτωση που χάσει σήμερα θα ισοφαρίσει την χειρότερη επίδοση της ιστορίας του, που κρατά από το 1992.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου η Χάντεσρφιλντ είχε επικρατήσει με 2-0, ενώ στα τελευταία οκτώ μεταξύ τους παιχνίδια η Χαλ μετρά τέσσερις νίκες, ένα ματς έληξε ισόπαλο και τρεις φορές κέρδισε η Χάντερσφιλντ

Το Pamestoixima.gr προσφέρει περισσότερες από 200 στοιχηματικές επιλογές για την αναμέτρηση Χαλ-Χάντερσφιλντ. Μεταξύ αυτών βρίσκονται το τελικό αποτέλεσμα & over, η διπλή ευκαιρία & σύνολο γκολ, το under 1,5 γκολ και στα 2 ημίχρονα, ο νικητής των κόρνερ και ο παίκτης που θα σκοράρει το πρώτο/τελευταίο γκολ.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει και ενισχυμένες αποδόσεις για τις αγορές ακριβές σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, επόμενο γκολ πριν το 20’ και ημίχρονο/τελικό & g/ng.

Exit mobile version