Με μια ματιά: Μονακό – Ολυμπιακός στις 22:00

Πλήθος επιλογών από το Πάμε Στοίχημα για τον αγώνα 

Με την οριστικοποίηση της αποβολής των ρωσικών ομάδων από την Euroleague αλλά και με το δεδομένο ότι οι αγώνες κόντρα στις ομάδες από την Ρωσία δεν προσμετρώνται στη συνολική βαθμολογία, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας όσο είναι σε εξέλιξη η 31η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εξαιρετική ψυχολογία μετά την ευρεία νίκη επί του Παναθηναϊκού και η φιλόδοξη και δυναμική Μονακό αποτελεί έναν δύσκολο αντίπαλο.

Νίκη για το πλεονέκτημα έδρας

Χωρίς προβλήματα τραυματισμών, ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη στην έδρα της Μονακό για να κάνει το αποφασιστικό βήμα που θα του δώσει το πλεονέκτημα έδρας καθώς αυτή τη στιγμή η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει ρεκόρ 17-8. Δύο νίκες στα εναπομείναντα 3 ματς δίνουν στον Ολυμπιακό το πλεονέκτημα έδρας καθώς οι «ερυθρόλευκοι» υπερτερούν στην ισοβαθμία έναντι της Αρμάνι Μιλάνο. Η Μονακό από τη δική της πλευρά θέλει τη νίκη για να μπορέσει να συμμετάσχει στα πλεϊ οφ, συνεπώς ο αγώνας αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 180 επιλογές για τον μεγάλο αγώνα.

Η παρουσία του Ολυμπιακού σε εκτός έδρας αγώνες

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Μομακό με στόχο την έβδομη εκτός έδρας νίκη του στην Euroleague σε 16 αγώνες. Κατά μέσο όρο, οι Πειραιώτες σκοράρουν 79.5 πόντους και δέχονται 80.5. Ο Μάικ Τζέιμς αποτελεί αναμφίβολα τον πιο ποιοτικό παίκτη των Γάλλων επιθετικά ενώ σε επίπεδο παράδοσης οι δύο ομάδες συναντώνται μόλις για δεύτερη φορά σε επίπεδο Euroleague, με πρώτη την αναμέτρηση του πρώτου γύρου στην οποία ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 86-65.

Exit mobile version