Επικίνδυνη έξοδος στο «Villa Park» για την Άρσεναλ…

Τον τρίτο αγώνα της μέσα σε έξι ημέρες δίνει σήμερα (14.00) η Άρσεναλ, που φιλοξενείται από την Άστον Βίλα.

Οι «κανονιέρηδες» προέρχονται από την ήττα με 2-0 απέναντι στη Λίβερπουλ μεσοβδόμαδα, ενώ στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας είχαν επικρατήσει της Λέστερ με το ίδιο σκορ.

Η 30η αγωνιστική της Premier League περιλαμβάνει ακόμα μια δύσκολη αποστολή για την ομάδα του Αρτέτα, που θέλει τη νίκη στο «Villa Park», ώστε να διατηρηθεί σε τροχιά Champions League.

Οι Λονδρέζοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 51 βαθμούς, έναν περισσότερο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο έχουν και δυο ματς λιγότερα.

Από την άλλη, η Άστον Βίλα φαίνεται πως θα κλείσει τη σεζόν χωρίς πίεση, καθώς βρίσκεται εξίσου μακριά από την επικίνδυνη ζώνη αλλά και από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ προέρχεται από την ήττα απέναντι στην Γουέστ Χαμ με 2-1, ωστόσο πριν από αυτή έτρεχε ένα σερί τριών θετικών αποτελεσμάτων χωρίς να δεχθεί γκολ.

Στα τελευταία εννιά παιχνίδια στο «Villa Park» από το 2010 και έπειτα, η Άρσεναλ μετρά πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών για την αναμέτρηση της Άστον Βίλα με την Άρσεναλ. Ανάμεσα σε αυτές βρίσκονται η πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, ο νικητής των κόρνερ, η διαφορά νίκης, το να καταλογιστεί πέναλτι, το g/ng & over/under, οι συνολικές κάρτες και πλήθος ειδικών παικτών, όπως οι ασίστ του Γιάνγκ, οι πάσες του Παρτέι, τα σουτ του Μαρτινέλι, οι προσπάθειες του Λακαζέτ προς την εστία και τα τάκλιν του Κουτίνιο.

Το FA Cup στο Pamestoixima.gr

​​​​​​​Παράλληλα, το Pamestoixima.gr προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών και για την αναμέτρηση της Μίντλεσμπρο με την Τσέλσι, που ανοίγει την αυλαία στο πρόγραμμα των προημιτελικών κυπέλλου Αγγλίας.

Μεταξύ αυτών, είναι η μέθοδος πρόκρισης, το ακριβές σκορ, το να σημειωθεί γκολ πριν το 30’, το να κερδίσει η Τσέλσι και τα 2 ημίχρονα, η πρώτη ομάδα που θα φτάσει τα πέντε κόρνερ αλλά και ο νικητής της διοργάνωσης.

Exit mobile version